DATÇA’NIN GENÇLERİNDEN İYİ PARTİ’YE BÜYÜK İLGİ

DATÇA’NIN GENÇLERİNDEN İYİ PARTİ’YE BÜYÜK İLGİ
Muğla’nın Datça ilçesinde 70 genç, İYİ Parti’ye üye oldu. Gençlik Kolları tarafından düzenlenen toplu üye kayıt etkinliğinde konuşma yapan İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, gençlerin cesur olması gerektiğini...

Muğla’nın Datça ilçesinde 70 genç, İYİ Parti’ye üye oldu. Gençlik Kolları tarafından düzenlenen toplu üye kayıt etkinliğinde konuşma yapan İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, gençlerin cesur olması gerektiğini vurgulayarak, “Partimiz, her kesimin özgürce konuşabildiği, Türkiye’nin özgürce konuştuğu makulün partisidir” dedi.

İYİ Parti Datça Gençlik Kollarının düzenlediği toplu üye kayıt etkinliğinde 70 genç İYİ partiye katıldı. Üye olan partililere rozetlerini İYİ Parti Datça İlçe Başkanı Recep Ceylan, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, İYİ Parti Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci ve İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanı Ali Toksoy taktı.

İYİ Parti Datça İlçe Başkanı Recep Ceylan’ın konuşması ardından, İYİ Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, partililere hitaben konuşma yaptı. Milletvekili Ergun, Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu ve Tek adam dönemiyle, önceki dönem arasında istatiksel kıyaslama yaparak tek adam rejimini Türkiye’yi uçurmak yerine perişan ettiğini vurguladı.

Ergun, “Gençlerin cesur olması gerekiyor. İYİ Parti’yi kurarken birçok engellemeye maruz kalan Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve cesurlardan oluşan İYİ parti hareketi bu korkuları yıkmıştır. İYİ Parti her kesimin özgürce konuşabildiği Türkiye’nin özgürce konuştuğu makulun partisidir” dedi.

“TÜRKİYE’Yİ DEMOKRATİK ANAYASAL DÜZENE KAVUŞTURMAK İÇİN KURULAN BİR PARTİYİZ”

Prof. Dr. Metin Ergun, “İYİ Parti Türkiye’yi Çağdaş Rekabetçi, Demokratik anayasal düzene kavuşturmak için genel başkanımız Sayın Meral Akşener önderliğinde 5 yıl önce yola çıkmış bir harekettir. O dönemde insanlarımız telefonla konuşurken bile tedirgin haldeydi bazı kelimeleri telaffuz edemeyecek haldeydi. Adalet dağıtan hukuk mekanizmasının olmadığı hukukun siyasetin ve siyasetçinin kontrolüne girdiği bir düzenden bahsediyorum, insanlar kendilerini yalnız hissettiğinden içlerine çekilerek beklemekteydiler. İYİ Parti bunu gördüğü için 5 yıl önce Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Önderliğinde yola çıkmış olan cesurlardan oluşan bir partidir. Ve yola çıktığımız günden bugüne aldığımız yolda şuan Türkiye’ye umut olmuş bir partidir ve ilk seçimde birinci olacak bir partidir” şeklinde konuştu.

“AKŞENER TÜRKİYE’DE BASMADIK YER BIRAKMIYOR”

Ergun, “Koruma ordusu olmadan sürekli sahada olan Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Kars’tan Edirne’ye, Erzurum’dan Muğla’ya, Çanakkale’den Konya’da durmadan dinlenmeden her gittiği ziyaretler de bir miting havasında vatandaşı dinliyor ve bunu tüm Türkiye ile paylaşıyor. Tüm Türkiye Teşkilatları da adım adım tüm Türkiye’de aynı şekilde genel başkanımız önderliğinde vatandaşlarımıza bunları anlatıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 438 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.