Datça’ya Diyaliz Merkezi müjdesi

Datça’ya Diyaliz Merkezi müjdesi
AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, Datça Devlet Hastanesi’ne Diyaliz Merkezi kurulumunu sağladıklarını açıkladı.Haber...

AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, Datça Devlet Hastanesi’ne Diyaliz Merkezi kurulumunu sağladıklarını açıkladı.

Haber Merkezi

AK Parti Muğla Milletvekilleri AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, Datça Devlet Hastanesi’ne Diyaliz Merkezi kurulumunu sağladıkları müjdesi verdi.

Her iki Muğla Milletvekili tarafından yapılan ortak açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

“Datça İlçe Başkanımızın,  hemşerilerimizin,  diyaliz hastalarımızın ve hastane yöneticilerimizin yoğun talebi üzerine harekete geçtik. Sağlık Bakanlığımız ile görüşmelere başladık ve Datça Devlet Hastanemize 5+1 cihaz kapasiteli diyaliz ünitesi kurulması için onay aldık. Bu çerçevede, Datça’da yaklaşık 20 diyaliz hastamıza hizmet verecek olan diyaliz merkezinin kurulumunu sağladık. Artık hastalarımızın diğer ilçelerimizdeki hastanelere veya başka yerlere gitmelerine ihtiyaç kalmamıştır.”

AK Parti Muğla Milletvekilleri Demir ve Gökcan yaptıkları açıklamada, Muğla’daki tüm hastanelerde olduğu gibi, açıldığı ilk günden itibaren Datça Devlet Hastanesini de ekip ve ekipman olarak güçlendirmeye devam ettiklerini belirterek şu bilgilere yer verdiler:

“Bütün Dünyayı etkisi altına alan salgın döneminde Muğla’mız ve ülkemiz bu süreci başarı ile yönetti. Sağlık personelinin ve sağlık yatırımlarının önemi daha iyi anlaşıldı. Bizler de Muğla Milletvekilleri olarak; hemşerilerimize daha iyi ve modern şartlarda sağlık hizmeti sunulması için var gücümüzle çalışıyoruz. Bunun meyvelerini de topluyoruz. Muğla’mıza sağlık alanında çok sayıda yatırımı kazandırmanın mutluluk ve haklı gururunu yaşıyoruz. Muğlalı hemşerilerimiz her şeyin en iyisini hak ediyor. Datça Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezimiz hayırlı uğurlu olsun. Muğla’mıza destekleri için başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz.”

Muğla Milletvekilleri ayrıca, Pandemi sürecinde Hükümetin yerinde ve zamanında aldığı kararlara da harfiyen uyulması gerektiğini de ifade ettiler.

Bu haber toplam 2018 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.