DAVUTOĞLU’NDAN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

DAVUTOĞLU’NDAN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 156 binden fazla metrekare alanın yandığı Marmaris’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Davutoğlu konuşmasında yangın esnasında büyük bir dayanışma örneği gösteren Marmaris...

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 156 binden fazla metrekare alanın yandığı Marmaris’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Davutoğlu konuşmasında yangın esnasında büyük bir dayanışma örneği gösteren Marmaris halkına ve Marmaris Belediyesi’ne teşekkür etti.

Yangının ardından Marmaris’e geçmiş olsun ziyaretleri sürüyor. Son olarak Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Marmaris’e gelerek, yanan bölgelerde incelemelerde bulundu. Davutoğlu, Marmaris Belediyesi Hizmet Binası önünde Belediye Başkanı Mehmet Oktay tarafından karşılandı. İkili birlikte İçmeler bölgesinde ve Turunç yolunda incelemelerde bulundu. Başkan Oktay, Davutoğlu’na yangın sürecinde yaşananlar hakkında bilgi verdi. Yaşananları ‘yangın tsunamisi’ olarak değerlendiren Oktay, “Var gücümüzle ata topraklarımızı, ormanlarımızı korumak için savaştık. Bir kez daha yanımızda olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. İçmeler’deki yangından kıl payı kurtulan benzin istasyonuna da giden Davutoğlu ve Oktay, işletmeciye geçmiş olsun dileklerini iletti.

MARMARİS ÖRNEK BİR DAYANIŞMA SERGİLEDİ

Yangının yakıp geçtiği Turunç Yolu üzerinde açıklamalarda bulunan Ahmet Davutoğlu, her senaryoda omuz omuza vermek üzere bir yangın bilincini ülkemize yerleştirmemiz gerek diyerek şunları söyledi; “Ben Marmaris’in değerli belediye başkanına yangın esnasında gösterdikleri direnç ve dayanışma için takdir ve tebriklerimi sunuyorum. Yangından etkilenen herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hepimizin bu süreçten çıkartacağı dersler var. Elde ettiğimiz tecrübe ile yeni bir strateji geliştirmeliyiz. Bölge bazında ilçelere kadar inen yeni bir yol haritası çizmeliyiz. Bu afette koordinasyon aşamasında, yangına müdahale aşamasında, ekipmanda, insan unsurunda bazı eksiklikler oldu. Türkiye’yi yönetenlerin kriz yönetimi bağlamında buradan çıkartacakları çok önemli dersler var.” Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da Davutoğlu’na Marmaris’e bu büyük afet sonrasında gerçekleştirdiği ziyaret ve vermiş olduğu manevi destek için teşekkür etti.

Bu haber toplam 447 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.