DEKAMER’den balıkçılara eğitim

DEKAMER’den balıkçılara eğitim
LIFE MEDTURTLES projesi kapsamında DEKAMER ekibi, balıkçılara deniz kaplumbağaları hakkında eğitim verip anket yapmaya devam ediyor.⠀Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi (DEKAMER) tarafından LIFE MEDTURTLES...

LIFE MEDTURTLES projesi kapsamında DEKAMER ekibi, balıkçılara deniz kaplumbağaları hakkında eğitim verip anket yapmaya devam ediyor.

Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi (DEKAMER) tarafından LIFE MEDTURTLES isimli proje ile deniz kaplumbağalarının denizdeki yaşamlarının araştırılması ve denizdeki tehditlerin azaltılması için yaklaşık dört yıl sürecek çalışmalar yapılıyor.

Bodrum’un Torba ve Türkbükü mahallelerinde balıkçılar ile görüşen DEKAMER ekibi aynı zamanda balıkçılara olası durumlarda kaplumbağalara ilk yardım için kullanılacak malzemeleri de dağıttı.

İspanya, İtalya, Arnavutluk, Tunus ve Türkiye'den temsilcilerin katılımıyla başlatılan projenin deniz kaplumbağalarının daha iyi korunması için 4 yıllık plan kapsamında farklı bölgelerde çeşitli faaliyetler yapacak.

Bu haber toplam 381 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.