‘Deliler Matinesi’ seyircisiyle buluşuyor

‘Deliler Matinesi’ seyircisiyle buluşuyor
Ehl-i Keyif Tiyatro Topluluğu ve Umudun Derneği’nin ortaklaşa hazırladığı ‘Deliler Matinesi’ tiyatro oyunu 14 Mart Cumartesi günü seyircisiyle buluşuyor.Sinem...

Ehl-i Keyif Tiyatro Topluluğu ve Umudun Derneği’nin ortaklaşa hazırladığı ‘Deliler Matinesi’ tiyatro oyunu 14 Mart Cumartesi günü seyircisiyle buluşuyor.

Sinem Karakaya

Ehl-i Keyif Tiyatro Topluluğu ve Umudun Derneği’nin ortaklaşa hazırladığı ‘Deliler Matinesi’ tiyatro oyunu 14 Mart Cumartesi günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde seyircisiyle buluşacak. 5 skeçten oluşan tek perdelik oyunda anonim eserler yer alacak.

Ahmet Uyanık Oğlu’nun yazdığı ‘Deliler Matinesi’nin yönetmenliğini Eren Buğra Koç yapıyor. Tiyatro oyununda canlı müziklerden kesitler olduğunu söyleyen oyunun yönetmeni Eren Buğra Koç, Muğla halkını sahnelenecek oyunlarına davet etti.

Tiyatro severleri 14 Mart Cumartesi günü oyuna davet eden Eren Buğra Koç; “Biz, velilere çocukların hayatının derslerden ibaret olmadığını anlatmak istiyoruz. Lise çağındaki çocukların zararlı ve bağımlılık yapıcı madde ve alışkınlardan uzak tutulması için sanata yönlendirmelerini istiyoruz. Bu amaçla tiyatroya başladık ve 14 Mart Cumartesi günü oyunumuz sahne alacak. Çocukların yerinin internet kafe değil sahne olduğunu göstermek istiyoruz. Bu bağlamda tiyatro severleri ve tüm Muğlalıları oyunumuza bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 498 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.