Demir: Hayır diyenlere terörist diyorlar

Demir: Hayır diyenlere terörist diyorlar
MUSTAFA İNCİ CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, KHK ile akademisyenlerin ihraç edilmesine tepki göstererek "Şu son günlerde yaşanan olaya baktığımızda;...

MUSTAFA İNCİ CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, KHK ile akademisyenlerin ihraç edilmesine tepki göstererek "Şu son günlerde yaşanan olaya baktığımızda; Doğu'da nasıl ki PKK kendi halkının, kendi vatandaşlarının üzerinde gece gündüz yada yol keserek baskı kuruyorsa, terörize ediyorsa ve biz bunları hep kınamışsak şimdiye kadar ve o insanlar iki baskı altında kalmışsa bugüne kadar, şimdi Türkiye'de yaşanan bunun OHAL yasası altında yapılıyor olması gerekten üzücü. Hayır diyenler terörist diyor ya asıl terörist şu andaki iktidardır" dedi.

CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir son yayınlanan KHK ile alınan kararlara tepki göstererek şöyle konuştu: "Şu son günlerde yaşanan olaya baktığımızda; Doğu'da nasıl ki PKK kendi halkının, kendi vatandaşlarının üzerinde gece gündüz yada yol keserek baskı kuruyorsa, terörize ediyorsa ve biz bunları hep kınamışsak şimdiye kadar ve o insanlar iki baskı altında kalmışsa bugüne kadar, şimdi Türkiye'de yaşanan bunun OHAL yasası altında yapılıyor olması gerekten üzücü. Hükümet uygulamalarıyla OHAL'i yada yasal bir uygulamayla insanları kendi çalışanları üzerinde terörize bir uygulama yapmamalıdır. Bunu ileri demokrasi adına yapıyor. Maalesef 15 yıldır Türkiye'de kurban ve mağdurların sayısı gün geçtikçe artıyor. Bir devlet kendi vatandaşına tuzak kuramaz. Akademisyenlerimize yapılan terör uygulamasını kınıyorum. YSK' nın eşitlik ilkesini yok ediyor kararname ile. İsteyen kanal istediğini çıkarır istediği kadar. Hayır diyenler terörist diyor ya asıl terörist şu andaki iktidardır."

Bu haber toplam 859 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.