Demir: “Hükümeti Kurdurmayanlardan Hesabı Bu Millet Soracak”

Demir: “Hükümeti Kurdurmayanlardan Hesabı Bu Millet Soracak”
CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, durmaksızın seçim çalışmalarını sürdürüyor. Fethiye’de hemşehrileriyle ve sivil toplum kuruluşlarıyla...

CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, durmaksızın seçim çalışmalarını sürdürüyor. Fethiye’de hemşehrileriyle ve sivil toplum kuruluşlarıyla biraraya gelen Demir’e Fethiye çalışmalarında CHP Fethiye İlçe Başkanı Av. Ali Özgür Kullukçu, CHP Muğla İl Seçim Kurulu Başkanı Cumhur Yaka ve CHP Fethiye ilçe örgütü eşlik etti. Türkiye’nin zor günler yaşadığını belirten Demir, “bu ülkeyi istikrarsızlığa sürükleyenlerden, hükümeti kurdurmak yerine yeniden seçim yaparak halkın iradesini yok sayanlardan bu millet hesabını verecektir” dedi.

İlk olarak Fethiye halini ziyaret eden Fethiye heyeti, tek tek vatandaşların sorunlarını dinledi. Demir, sorunlarınız çözülene kadar takipçisi olacaklarını söyledi.  Ardından Fethiye’yi sokak sokak dolaşan heyet, CHP iktidarının ilk 100 gününde ve 1 yılında yapılacakları tek tek anlattı. CHP iktidarında ülkenin huzur ve istikrara kavuşacağını ifade eden Demir, “bugüne kadar Türkiye’nin değil terörün önü açıldı. CHP bu ülkenin birliğinin güvencesidir. Barışı ve kardeşliği yeniden kuracak tek parti CHP’dir. Biz bunu yapabilecek insanlara sahibiz” dedi. Esnafın ve vatandaşın sorunlarını dinleyen Demir, Yaşanacak bir Türkiye’nin önce insan, önce Türkiye diyen bir partiyle mümkün olduğunu söyledi.

Ardından Fethiye’deki Sivil toplum kuruluşlarını ve özel okulları ziyaret eden heyet, Fethiye Motorlu Taşıyıclar Kooperatifi, Muhacir Romanlar Derneği, Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği ve Muharip Gaziler Derneğini gitti. Bu ülkede gazilerin de sıkıntıları olduğunu ve bu sıkıntıları çok iyi bildiklerini dile getiren Demir, CHP iktidarında gazilerin milletvekilleriyle eşit sağlık güvencesine kavuşacağını söyledi. Engellilere de ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapıldığını işaret eden Demir, CHP iktidarında engelli zihniyetlerin aşılacağını, engelli vatandaşların devlet güvencesinde olacağını dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır Ergani’de şehit olan polis Özgür Gümüş’ü ve Mina’daki hac faciasında hayatını kaybeden Turgut Kuru’yu da unutmayan heyet, taziye ziyaretlerinde bulundu. Fethiye’de şehitler anısına anıta karanfil koyan heyet, şehitleri bu vatana verdikleri emekleri için minnetle andı.

Fethiye’de de düğünlere katılarak, Fethiyeli hemşehrilerinin mutlu günlerinde de yanlarında olan Demir, Fethiye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Ayşen Gürbüz’ün kişisel resim sergisinin açılışına da katıldı.

Bu haber toplam 454 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.