Demir, Muğla’nın enerji sorunları için Bayramoğlu’yla görüştü

Demir, Muğla’nın enerji sorunları için Bayramoğlu’yla görüştü
AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, bölgenin elektrik altyapısı sorunlarının çözümü için ADM Elektrik Genel Müdürü Ahmet Bayramoğlu’yla...

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, bölgenin elektrik altyapısı sorunlarının çözümü için ADM Elektrik Genel Müdürü Ahmet Bayramoğlu’yla görüşme gerçekleştirdi.

Neval Çolak Arslan

Muhtar buluşmaları kapsamında, vatandaşlar adına bölgenin sorunlarını dinleyen AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, bunun ardından kısa süre içinde harekete geçerek ilgili kuruluşların tepe yöneticileriyle görüşmeler gerçekleştirdi.

Bu kapsamda Milletvekili Demir, Muğla genelinde artan enerji ihtiyacı dolayısıyla, elektrik altyapı hizmetlerinin daha etkili ve verimli sunulabilmesi için ADM Elektrik Genel Müdürü Ahmet Bayramoğlu’nu kabul ederek bir görüşme sağladı.

Pandemi ortamı nedeniyle açık bir mekanda gerçekleştirilen görüşmede Milletvekili Demir, Muğla ve ilçelerinin kırsalla birlikte yaşadıkları sorunlardan söz ederek gerekli tespitlerin yapılmasını rica etti.

Bayramoğlu, Milletvekili Demir’in ilettiği talepleri dikkatle not alarak çözüm önerileri üzerine hızlı ve kapsamlı bir çalışma başlatacaklarını söyledi.

Milletvekili Demir, Bayramoğlu’na sorunların tespiti ve eksiklerin giderilmesi için gerçekleştireceği çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

Bu haber toplam 610 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.