Demirel’den “hayırlı olsun” ziyareti

Demirel’den “hayırlı olsun” ziyareti
Muğla Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Demirel Muğla Gazetesi, Muğla Haber ve Muğla Postası'nın Muğla Matbaacılık, Gazetecilik Ticaret Limited Şirketi...

Muğla Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Demirel Muğla Gazetesi, Muğla Haber ve Muğla Postası'nın Muğla Matbaacılık, Gazetecilik Ticaret Limited Şirketi altında birleşmesi ve Muğla TV’nin yayın hayatında başlaması dolayısıyla hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Neval Çolak Arslan

Muğla Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Demirel ve yönetimi, Muğla Matbaacılık, Gazetecilik Ticaret Limited Şirketi tarafından kurulan Muğla TV’ye ziyarette bulundu.

Muğla Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Demirel ve yönetimi Muğla TV’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirerek, yeni yayın hayatında başarılar diledi.

Ziyarette, Muğla TV Program Koordinatörü Abdurrahman Keskin televizyon hakkında bilgiler verirken, Yayın Koordinatörü Kağan Yaman ve Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer’de Demirel’e eşlik etti.

Gazetecilik mesleğinin sorumluluk ve fedakârlık isteyen bir meslek olduğunu ifade eden Demirel, “Basın alanında başarılarınızı takip ediyoruz. Muğla’nın nabzını tutmak anlamında zorlu bir yolda yürüyorsunuz. Hem televizyon hem de gazete alanında destekçiniziz. Çalışmalarınızda Muğla Ülkü Ocakları olarak başarılar diliyoruz” dedi.

Muğla TV Program Koordinatörü Abdurrahman Keskin, Muğla Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Demirel’in nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlkeli yayın anlayışımızla herkese eşit mesafede yayın hayatımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Ziyaret fotoğraf çekimi ve Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer’in Muğla Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Demirel’e işlemeli Türk Bayrağı hediye etmesiyle son buldu.

Bu haber toplam 884 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.