Denetimlerde 103 bin TL ceza yazıldı

Denetimlerde 103 bin TL ceza yazıldı
Muğla’da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında gerçekleştirilen denetimlerde 69 şahısa 103 bin 573 TL ceza yazıldı.Beritan YücelCoronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında başlatılan Kontrollü Normalleşme...

Muğla’da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında gerçekleştirilen denetimlerde 69 şahısa 103 bin 573 TL ceza yazıldı.

Beritan Yücel

Coronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında başlatılan Kontrollü Normalleşme Döneminin temel prensibi olan temizlik, maske ve mesafe kuralları hakkında vatandaşlar bilgilendirildi. Hafta sonu gerçekleştirilen sokağa çıkma kısıtlamasının takip ve kontrolü, Dinamik Denetim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi maksadıyla Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından denetimler gerçekleştirildi.

Yapılan denetimlere İl Jandarma Komutanlığından 151 ekip ve 472 personel katıldı. İlçeler İl Jandarma Komutanlığı karargâhından İSTH. TEM, KOM, JASAT ve Asayiş Şube ekipleri ile desteklendi. Denetimlerde toplam bin 931 İşletme, 335’i toplu ulaşım aracı olmak üzere 3 bin 243 araç ve 8 bin 864 kişi kontrol edildi. Kurallara uymadığı tespit edilen 69 şahıs hakkında 103 bin 573 TL İdari Yaptırım Karar Tutanağı tanzim edildi.

Bu haber toplam 266 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.