Denetimlerde 122 şahısa tutunak tutuldu

Denetimlerde 122 şahısa tutunak tutuldu
Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından Dinamik Denetim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi maksadıyla denetimler gerçekleştirildi. 122 şahıs hakkında 93 bin 284 TL idari yaptırım karar tutanağı tanzim edildi.Coronavirüs (Covid-19)...

Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından Dinamik Denetim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi maksadıyla denetimler gerçekleştirildi. 122 şahıs hakkında 93 bin 284 TL idari yaptırım karar tutanağı tanzim edildi.

Coronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında Kontrollü Normalleşme Döneminin temel prensibi olan temizlik, maske ve mesafe kuralları hakkında vatandaşlar bilgilendirildi.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından hafta sonu gerçekleştirilen sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanması, takip ve kontrolü, Dinamik Denetim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi maksadıyla denetimler gerçekleştirildi.

Yapılan denetimlere İl Jandarma Komutanlığından 274 ekip ve 893 personel katıldı. İlçeler İl Jandarma Komutanlığı karargâhından İSTH.,TEM, KOM, JASAT ve Asayiş Şube ekipleri ile desteklendi.

Denetimler kapsamında toplam 4 bin 834 İşletme Açık Alan, 3 bin 217 araç ve 18 bin 629 kişi kontrol edildi.

Kurallara uymadığı tespit edilen 122 şahıs hakkında 93 bin 284 TL idari yaptırım karar tutanağı tanzim edildi.

Bu haber toplam 2256 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.