Deniz Sevdalıları Marinetech Fethiye’de Buluşuyor

Deniz Sevdalıları Marinetech Fethiye’de Buluşuyor
Marmaris Fuarcılık Marfo Fuar tarafından organize edilen Fethiye 2. MARİNEtech Yat Tekne Ekipman ihtiyaçları Sergisi 07 Kasım 2018 Çarşamba Günü kapılarını açacak. Marfo Fuarcılık sahibi Volkan Gülcan; 11 Kasım 2018 Pazar...

Marmaris Fuarcılık Marfo Fuar tarafından organize edilen Fethiye 2. MARİNEtech Yat Tekne Ekipman ihtiyaçları Sergisi 07 Kasım 2018 Çarşamba Günü kapılarını açacak. Marfo Fuarcılık sahibi Volkan Gülcan; 11 Kasım 2018 Pazar günü sona erecek olan ve 5 gün sürecek fuara desteklerinden dolayı, Fethiye Deniz Ticaret Odası, Fethiye Belediyesi ve Fethiye Ticaret ve Sanayi Odalarına teşekkür etti. Bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan fuar için hazırlıklara başlayan Marmaris Fuarcılık Genel Müdürü Volkan Gülcan, Fuarlar Müdürü Filiz Balcı ve Marintech Proje Sorumlusu Hakan Özel, İmeak Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı Şaban Arıkan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Volkan Gülcan; “Parlayan denizi ve koyları ile büyülü atmosferiyle herkesi kendine aşık eden Fethiye, tüm dünya deniz tutkunlarına ev sahipliği yapmaktadır. Fuarlar, sektör sorunlarının masaya yatırılmasında, gelişme ve trendlerin konunun ilgilileriyle buluşturulmasında büyük önem arz etmektedirler. Türkiye turizmi ve ekonomisi için fuarlar desteklenmeli, hizmet ettiği sektörler tarafından muhakkak dikkate alınmalıdır.

Şirketimiz MARFO ve İzmir Gençiz Fuarcılık tarafından organize edilen MARİNTECH 2. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. 7 / 11 Kasım 2018 tarihleri arasında Karagözler semti tersane bölgesinde 5 gün süreyle açık kalacak MARİNTECH de hazırlıklar sürüyor.”dedi. İmeak Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı Şaban Arıkan, Marintech organizasyonunun bölge denizcilik sektörüne ayrı bir heyecan kazandırdığını anlattı. Oda olarak bölgede yapılan bu tür organizasyonları desteklediklerini önemle belirterek, sektörün yaşadığı birçok sıkıntıya rağmen her zaman en iyi hizmeti verdiklerini söyledi.

Bu haber toplam 648 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.