Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Güllük'te kutlandı

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Güllük'te kutlandı
Denizcilik ve Kabotaj Bayramının 92. yıldönümü dolayısıyla Güllük'te renkli kutlama etkinlikleri düzenlendi.Denizcilik ve Kabotaj Bayramının 92. yıldönümü dolayısıyla Milas Kaymakamlığı, Milas Belediyesi ve Güllük Liman...

Denizcilik ve Kabotaj Bayramının 92. yıldönümü dolayısıyla Güllük'te renkli kutlama etkinlikleri düzenlendi.

Denizcilik ve Kabotaj Bayramının 92. yıldönümü dolayısıyla Milas Kaymakamlığı, Milas Belediyesi ve Güllük Liman Başkanlığı tarafından Güllük'te kutlama etkinlikleri düzenlendi.

Renkli görüntülere sahne olan kutlama törenine; Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Belediye Başkan Yardımcıları Zeynep Çınar, Faik Karagöz, Milas Garnizon Komutanı Albay Cenk Erataç, Milas Jandarma Komutanı Binbaşı Hayrettin Fidan, Güllük Karakol Komutanı Hakan Yıldırım, Sahil Güvenlik 313 Bot Komutanı Yüzbaşı Gökhan Sayar, Güllük Liman Başkanı Gökhan Topaloğlu, Bodrum Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Ethem Özyurt, Meclis Üyesi Ufuk Esen, Güllük Muhtarı Celal Akyol ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saat 09.00'da Atatürk anıtı önüne çelenk sunumu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan kutlama töreninde günün anlam ve önemine ilişkin bir açıklama yapan Güllük Liman Başkanı Gökhan Topaloğlu, “Büyük Önder Atatürk'ün, 'Denizciliği Türk'ün milli ülküsü olarak düşünmeli ve onu az zamanda başarmalıyız' hedefinin ne kadar isabetli teşhis edildiğini ülkece idrak edilmesinde ve bu hedefe sağlam adımlarla ilerlenmesinde öncelikle biz denizcilere görev düştüğünün bilinci içinde herkesin denizciliğimizin gelişmesine sahip çıkacağına dair inancımızı tekrarlıyor, bu vesile ile başkanlığımız ve bakanlığımız adına herkesin Kabotaj Bayramını kutluyoruz. Çalışmalarımızın ülkemiz için hayırlı olmasını diliyoruz.” diye konuştu.

Ardından tekneyle denize açılan protokol, deniz şehitleri anısına denize çelenk bıraktı

Bu haber toplam 523 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.