denizde cesedi bulundu

denizde cesedi bulundu
MUĞLA'nın Bodrum İlçesi Bitez Beldesi'nde, bugün sabah satlerinde kanosuyla denize açılan evli 2 çocuk annesi 34 yaşındaki Buket Güney, suda ölü bulundu.Üzerinde...

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi Bitez Beldesi'nde, bugün sabah satlerinde kanosuyla denize açılan evli 2 çocuk annesi 34 yaşındaki Buket Güney, suda ölü bulundu.Üzerinde herhangi bir kesici ve delici alet yarası bulunmayan genç kadının cesedi, otopsi için hastaneye kaldırıldı.

Amatör balıkçı Hüseyin Basan ve Yusuf Küçükçatalbaş, bugün saat 10.30 sıralarında Bitez Beldesi, Adaboğazı açıklarında ters dönmüş bir kano olduğunu fark etti. Kanonun yanına giden iki balıkçı, 50 metre ilerisinde suda bir kadın cesedi olduğunu görüp, polisi ve sahil güvenliği aradı. Sahil güvenlik ve polis ekipleri gelene kadar dalgalar genç kadının cesedini, kıyıdaki kayalıklara kadar sürükledi. Bu sırada Bitez Limanı'ndan bir tekneye ait zodyak bot olay yerine geldi. Yüzükoyun suda duran kadının cesedinin teşhis edilebilmesi ve kayalara başını çarpmaması için tişörtüne ip bağlanıp, zodyak botla biraz açığa çekildi. Ancak, bottakiler cesedin yüzünü yukarı doğru döndürmeyi başaramayıp, tekrar aynı yere getirdi.

SAVCI GELİNCE CESET ÇIKARILDI

Savcının olay yerine gelmesin ardından da üzerinde profesyonel su sporları kıyafeti bulunan kadının cesedi bota alınıp önce Bitez Limanı'na ardından da Bodrum Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Vücudunda herhangi bir darp, kesici ve delici alet yarası bulunmadığı belirtilen kadının cesedinin, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderileceği bildirildi.

Genç kadının kimliğinin tespiti için bölgedeki su sporları merkezlerinde soruşturma başlattı.

İSTANBUL'DAN, YAZLIĞINA GELMİŞ

Soruşturma sonucunda ölen kişinin İstanbul'dan bir süre önce yazlığına tatile gelen evli 2 çocuk annesi Buket Güney olduğu belirlendi. Güney'in her sabah saat 06.00'da kanosuyla denize açıldığı belirtildi.

Genç kadının annesi acı haberi alınca, "Çok iyi yüzücü ve sporcuydu. Böyle bir şey nasıl oldu anlam veremiyorum" diyerek, gözyaşı döktü.

Genç kadının kanosu Bitez Limanı'na çekilirken, polis olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti

Bu haber toplam 574 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.