Denizde gelen ölüm

Denizde gelen ölüm
Muğla'nın Ula İlçesi'ne bağlı Akyaka beldesinde İstanbul Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Bölümü öğrencisi 21 yaşındaki İzzet Bulut, denizde...

Muğla'nın Ula İlçesi'ne bağlı Akyaka beldesinde İstanbul Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Bölümü öğrencisi 21 yaşındaki İzzet Bulut, denizde yüzerken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Herkesin yüzmeyi iyi bilmediği için boğulduğunu düşündüğü İzzet Bulut’un kalp krizi geçirdiği yapılan otopsi sonuncunda ortaya çıktı.

İstanbul Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Bölümü ikinci sınıf öğrencisi 21 yaşındaki İzzet Bulut, okulların tatile girmesinin ardından Muğla’ya ailesinin yanına geldi. Yaz tatilini ailesi ile birlikte geçiren İzzet Bulut, geçtiğimiz gün arkadaşları ile birlikte denize girmek amacıyla Ula İlçesi'ne bağlı Akyaka Beldesi Çınar Mevkii'ne gitti. Bir süre arkadaşları ile birlikte Çınar mevkiinde denize giren Bulut, daha sonra sahile çıkarak güneşlenmeye başladı. Bir süre sahilde güneşlenen Bulut, sahilde güneşlenirken bir süre arkadaşları ile sohbet etti.

Arkadaşlarına üşüyorum dedi

Arkadaşları ile sahilde sohbet eden Bulut, bir süre sonra kendisini iyi hissetmediğini arkadaşlarına söylemeye başladı. Bir süre daha sahilde oturan Bulut arkadaşlarına ‘üşüyorum’ dedikten sonra denize girdi. Kıyıdan yaklaşık30 metreaçılan İzzet Bulut, birden suda kayboldu. Genç öğrencinin suda kaybolduğunu gören arkadaşları yardım etmek için denize girdiler ancak İzzet Bulut’a ulaşamadılar. Bu olay üzerine genç öğrencinin arkadaşları durumu jandarmaya ve 112 İlk Yardım ekibine bildirdiler. Olay yerine gelen ekipler tarafından denizde cansız bedeni bulunan İzzet Bulut sudan çıkartıldı.

Otopside ortaya çıktı

Genç yaşta denizde yüzerken hayatını kaybeden İzzet Bulut’un cansız bedeni otopsi için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Burada yapılan otopside Bulut’un yüzdüğü sırada geçirdiği kalp krizi sonucu boğularak hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Otopsinin tamamlanmasının ardından gencin cenazesi ailesine teslim edildi.

Denize girdiği sırada geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 21 yaşındaki İzzet Bulut, Orhaniye Camiinde kılınan öğle namazının ardından yeni şehir mezarlığında toprağa verildi.

Bu haber toplam 565 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.