Depremler korkuttu

Depremler korkuttu
Muğla’da merkez üssü Marmaris olan 5,2 ve 4,4 büyüklüğündeki 2 deprem paniğe neden oldu. Muğla Valiliği’nden yapılan açıklamada, depremlerle ilgili...

Muğla’da merkez üssü Marmaris olan 5,2 ve 4,4 büyüklüğündeki 2 deprem paniğe neden oldu. Muğla Valiliği’nden yapılan açıklamada, depremlerle ilgili herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmadığı, AFAD koordinasyonundaki saha tarama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Muğla’da 2 gündür yaşanan depremlerin paniği yaşıyor. Merkez üssü Marmaris olan ve ilki Pazar günü akşam saatlerinde 5.2 şiddetinde ve ikincisi de Pazartesi (dün) sabah saatlerinde meydana gelen 4.4 şiddetindeki depremler, panik yarattı.

Depremin, yaklaşık 63 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. Muğla Valiliğinden depreme ilişkin yapılan açıklamada, AFAD koordinasyonundaki saha tarama çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Açıklamada, Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5,2 ve 4,4 büyüklüğündeki depremlerle ilgili herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmadığı, AFAD koordinasyonundaki saha tarama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Deprem sonrasında AFAD ekipleri tarafından alan taraması çalışmalarının devam ettiği belirtilen açıklamada, “Saat 23.30 itibarıyla herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır. AFAD koordinasyonundaki saha tarama çalışmaları devam etmektedir. İlimiz genelinde AFAD Başkanlığı tarafından 24 saat izlenen toplam 25 deprem istasyonu bulunmakta olup, gelişmeler anlık olarak takip edilmektedir” denildi.

Bu haber toplam 852 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.