Dere taşkınlarına önlem

Dere taşkınlarına önlem
Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Bodrum ilçesinde meydana gelebilecek dere taşkınlarının önlenmesi için 2017 yılının...

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Bodrum ilçesinde meydana gelebilecek dere taşkınlarının önlenmesi için 2017 yılının Ekim ayı sonunda yaklaşık 31 kilometre uzunluğunda dere temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Muğla Büyükşehir Belediyesi dere temizlik çalışmalarıyla yağışlı havalarda yaşanan taşkın sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalışıyor. Bu kapsamda Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, Bodrum ilçesinde yetki ve sorumluluğunda olan dere temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bodrum ilçesinde yaptığı yatırımlarla vatandaşa sunduğu hizmet kalitesini her geçen gün daha da yukarılara taşıyan Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ ekipleri, 2017 yılının Ekim ayı sonunda yetki alanı içerisinde bulunan derelerde yaklaşık 31 kilometre uzunluğunda dere temizlik çalışması gerçekleştirdi.

MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Turgutreis Bölgesinde 8 bin 150 metre, Mumcular Bölgesi’nde bin 790 metre, Yalıkavak Bölgesi’nde 10 bin 80 metre ve Bodrum merkez Bölgesi’nde ise 10 bin 670 metre dere temizlik çalışması yapıldı.

Dere temizlikleri hakkında Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Derelerin kötü koku yaymaması ve çevre düzeninde kötü görüntü sergilememesi adına il genelinde gerekli temizlik çalışmalarını yapıyoruz. Bu temizlik çalışmaları ile birlikte meydana gelebilecek taşkınların da önüne geçmeyi amaçlıyoruz. 2017 yılının Kasım ayına kadar olan sürecinde MUSKİ ekipleri tarafından Bodrum ilçesinin genelinde yaklaşık 31 kilometre uzunluğunda dere temizlik çalışması gerçekleştirildi ve önümüzdeki süreçte de dere temizlik çalışmaları hız kesmeden devam edecek.”

Bu haber toplam 648 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.