Dereceye giren sporcular ödüllendirildi

Dereceye giren sporcular ödüllendirildi
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen online top sektirme, şınav çekme ve ip atlama yarışmalarında dereceye giren sporcular ödüllendirildi.19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve...

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen online top sektirme, şınav çekme ve ip atlama yarışmalarında dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası kapsamında sosyal medya üzerinden düzenlenen 30 saniye top sektirme yarışmasına 32, 30 saniye ip atlama yarışmasına 16 ve 30 saniye şınav yarışmasına sosyal medya üzerinden 9 kişi katıldı.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman'ın katılımıyla Menteşe Spor Salonu’nda online gerçekleştirilen yarışmada dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Törende konuşma yapan Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman şöyle konuştu:

“19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftasını her yıl olduğu gibi bu yılda coşkuyla kutladık. Milli mücadelenin 102. Yılında İlimizde Covid-19 pandemi dönemi olmasına rağmen birçok etkinliğimizi dijital ortama taşıdık. Gençlerimizin bayram coşkusundan hiçbir şey kaybetmeden, Halk oyunları yarışması, İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışması, top sektirme yarışması gibi sosyal ve kültürel alanda Online olarak birçok faaliyetlerimiz ve yarışmalarımız oldu. 3 gün önce Halk oyunları yarışması ve İstiklal Marşı okuma yarışmasında dereceye giren gençlerimizi ödüllendirip tebrik etmiştik. Bugünde ip atlama, top sektirme ve şınav branşında dereceye giren gençlerimizi covid-19 tedbirlerine rivayet ederek topladık. Onlarla hem geçmiş Gençlik haftasına ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı kutlamak amacıyla bir arada olduk. Gençlerimiz aynı zamanda da önümüzdeki günlerde açılacak yaz spor okullarımıza da katılacaklardır. O konuda kendilerine ve ailelerine bilgi vereceğiz. Bu dönemde bayramın layıkıyla kutlanması konusunda bildiğiniz gibi Gençlik Otobüslerimiz halkımıza ulaşıp bayram coşkusunu tüm ilçelerimizde halkımıza yaşattılar. Marşlar eşliğinde, 5 bin Türk bayrağını halkımıza gençlerimize ulaştırdık. Covid-19 döneminde olabilecek en iyi kutlamayı yapmaya çalıştık. Bu vesileyle tüm organizasyonlarda emeği geçen ekibimize çok teşekkür ediyorum. Gençlerimize ve onları spora teşvik eden ailelerimize de şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Sporculara Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Muğla Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu, Spor Şube Müdürü Serkan Paçalı ve Destek Hizmet Şube Müdürü Koray Bali tarafından takdim edildi.

Ödül töreni toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Bu haber toplam 254 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.