Ders Kitabını Fethiyeli Ekip Hazırladı

Ders Kitabını Fethiyeli Ekip Hazırladı
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda okutulacak olan “Türk Kültür ve Medeniyet Tarihi” isimli ders kitabını hazırlayan ekibe teşekkür belgesi verildi.Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda 11. sınıflarda ders...

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda okutulacak olan “Türk Kültür ve Medeniyet Tarihi” isimli ders kitabını hazırlayan ekibe teşekkür belgesi verildi.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda 11. sınıflarda ders kitabı olarak okutulacak olan “Türk Kültür ve Medeniyet Tarihi” kitabını hazırlayan ekip Fethiye İlçe Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya’yı ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda 11. sınıflarda bu sene ders kitabı olarak okutulacak olan “Türk Kültür ve Medeniyet Tarihi” kitabının hazırlanmasında emeği geçen; Fethiye Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Demirhan Yılmaz, Fethiye Anadolu İmam Hatip Lisesi Tarih Öğretmeni İdris Köse, Gülşen Gökçe Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Hakan Duran, Vali Recai Güreli Ortaokulu Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Kerim Doksan ve Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Muammer Şahin Fethiye İlçe Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya’yı ziyaret etti.

Fethiye İlçe Kaymakamı Muzaffer Şahiner gayretlerinden

dolayı tüm öğretmenlere teşekkür ederek, başarılarının devam etmesini söylerken, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya da “Kitabın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim.”dedi.

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya kitabın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlere ‘Teşekkür Belgesi’ verdi.

Bu haber toplam 653 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.