DERSİMİZ CİNDERES

DERSİMİZ CİNDERES
Afrin Zeytin dalı operasyonun 25'nci gününde TSK'nın kahraman Mehmetçiği kritik virajda PKK terör örgütünün yol haritasının şekillendiği ve ilk çıkış yeri olan Cinderes'e doğru yoluna kararlı adımlarla  devam etmektedir.Emperyalist...

Afrin Zeytin dalı operasyonun 25'nci gününde TSK'nın kahraman Mehmetçiği kritik virajda PKK terör örgütünün yol haritasının şekillendiği ve ilk çıkış yeri olan Cinderes'e doğru yoluna kararlı adımlarla  devam etmektedir.

Emperyalist güçler tarafından sinsice düşünülen saldırgan ideolojilerin taktik ve hareket planlarını icra eden komuta kademesinin yöneticilerinin bulunduğu stratejik bir yerdir.

Jeostratejik açıdan incelendiğinde Afrin'in batısından merkeze  uzanan koridora sahip olması,engebelik bir alandan çıkıp düz vadiye doğru yol almaktadır.

TSK yaklaşık 11 noktadan operasyonel faaliyete başlamış,akabinde halkaları birleştiren unsurlar 7 bileşkeden teşkil edilmiş ve manevra kabiliyeti yüksek unsurlar ile altın vuruşu gerçekleştirmek için Cinderes,Raco ve Bülbül üzerinden Afrin'de birleştirilecektir.

Geçmişten günümüze süre gelen sınırlarımızda bizlerin huzur ve refahını kaçıran bu bölgelerde Cinderes üzerinden yasadışı örgüt mensuplarının geçiş noktası olarak kullandıkları,Raco'nun uyuşturucu ile mülteci geçişinde rantın sağlandığı,Bülbül'ün tarihi eser ve kaçakçılığın ön plana çıkarak tavan yaptığını görmekteyiz.

Bazı kesimlerin son dönemlerde yavaş yavaş mırıldanarak operasyonun neden yavaş gittiği konusunda serzenişlerde bulunduğu dikkat çekmektedir.

Malumunuz üzere Küresel güçler tarafından gözcülük yapılarak denetimlerine bizzati organize olarak mayın ve patlayıcılardan oluşan tuzaklar döşendiği buda Mehmetçiğin hareket kabiliyetlerini düşürdüğü bununda yavaş hareket etme olanağı sağladığını bilmenizde yarar görmekteyim.

Uluslararası arenada Türkiye Cumhuriye'ni  insan hakları başta olmak üzere Kürt'lere baskı,şiddet ve asimilasyon gibi çeşitli konularda soykırım iddialarında bulunularak,yürüyüşler tertip edilecek,algı operasyonları düzenleyerek yeni gerilin noktaları oluşturulacaktır.

PKK'nın Askeri Kadın Kolu YJA-STAR ve PKK'nın Kadın Savunma Birlikleri YP çatısı altında örgütün %10 nu teşkil eden 18 yaş altı çocukları kalkan olarak kullanacaktır.Yahudi,Ermeni ve Yunan lobilerinin etkinliği ile baskı zinciri kuracaklardır.

Ordumuz hassas bir dönemeçten geçerken bizler birer Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak her türlü şahsi hesap ve polemikten uzak durarak,beklenti içinde olmadan atalarımızın bize yüklemiş olduğu sorumlulukların farkına vararak birlik ve beraberlik içinde güzel yarınları yaşayaçağımıza inancımız tamdır.

Bu haber toplam 839 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.