Dev Kültür Etkinliği Başlıyor

Dev Kültür Etkinliği Başlıyor
Marmaris Kitap Günleri, 4. kez düzenlenecek. 4 Ağustos Cumartesi günü başlayacak etkinlik 26 Ağustos’a kadar devam edecek. Kitapseverler, 22 gün boyunca kitaplara indirimli ulaşma şansı yakalarken, imza günleri ve söyleşilerle...

Marmaris Kitap Günleri, 4. kez düzenlenecek. 4 Ağustos Cumartesi günü başlayacak etkinlik 26 Ağustos’a kadar devam edecek. Kitapseverler, 22 gün boyunca kitaplara indirimli ulaşma şansı yakalarken, imza günleri ve söyleşilerle de sevilen yazarlarla buluşacak.

19 Mayıs Gençlik Meydanı’nın ev sahipliği yapacağı etkinliğe Emre Kongar, Enver Aysever, Aydın Ilgaz, Ayten Kalınsaz, Alpay Pasinli, Murat Bulut, Nilgün Ilgaz, Ahmet Hür, Murat Çavga, Nesrin Bakırcı, Azime Akbaş Yazıcı, Halim Yazıcı, Cezmi Ersöz, Nil Prötter, Tuğfan Şahin, Ali Bayram, Erdem Yücel, Ali Topuz gibi yazarlar okurlarıyla biraraya gelirken, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da kaleme aldığı “Bir Başkan, Bir Şehir, Bir Aşk” adlı kitabıyla Marmaris Belediyesi’nin özel daveti üzerine etkinliğe katılacak. Öte yandan Bülent Ortaçgil’in anlatıldığı “Bu Su Hiç Durmaz”la Mahmut Çınar ve Bülent Ortaçgil de etkinliğin konukları arasında yer alacak.

4 yıldan bu yana düzenlenen Marmaris Kitap Günleri’e bu yıl 27 yayınevi katılacak.

Bu haber toplam 832 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.