DEVA Partisi İl Yönetimi Muğla’da buluştu

DEVA Partisi İl Yönetimi Muğla’da buluştu
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Muğla İl Başkanlığı, yeni katılımlar ve teşkilatlanma gerekçesiyle bir araya geldi. Kurucular Kurulu Üyesi Sedat...

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Muğla İl Başkanlığı, yeni katılımlar ve teşkilatlanma gerekçesiyle bir araya geldi. Kurucular Kurulu Üyesi Sedat Kadıoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen toplantıda yeni katılan teşkilat üyeleri il yönetimi ile tanıştı.

Neval Çolak Arslan

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Muğla İl Başkanlığı, Kurucular Kurulu Üyesi Sedat Kadıoğlu’nun katılımıyla bir araya geldi.

Deva Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Sedat Kadıoğlu, yeni teşkilat üyelerine yaptığı konuşmada, “Teşkilatlarımızı kurarken değer verdiğimiz üç şey var.  İyi insan olmak, işinde iyi olacak ve demokrat olacak” dedi.

“MUĞLA’DA BİZE GÖSTERİLEN İLGİDEN MEMNUNUZ”

Deva Partisi Muğla İl Başkanı Tolga Keskin ise, “Teşkilatlanmamıza büyük bir ilgi var. İl teşkilatımız yüzde 80 oluşmuş durumda. İlçelerden altısı kuruluşa hazır. Diğer ilçelerde yüzde 50 oluşmuş durumda. Muğla’da Deva Partisi olarak bize gösterilen ilgiden çok memnunuz” dedi.

Toplantı sonunda Deva Partisi Kurucu Kurulu Üyesi Sedat Kadıoğlu tarafından Ali Durna ve Ege Tokat’ın kurucu belgeleri takdim edildi.

Bu haber toplam 2074 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.