DEVA Partisi Menteşe’de H. İlker Altınsoy dönemi

DEVA Partisi Menteşe’de H. İlker Altınsoy dönemi
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Menteşe İlçe Başkanlığı’nın 1’inci Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen kongrede DEVA Partisi Menteşe İlçe Başkanlığına Hüseyin İlker Altınsoy seçildi.Beritan YücelDEVA...

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Menteşe İlçe Başkanlığı’nın 1’inci Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen kongrede DEVA Partisi Menteşe İlçe Başkanlığına Hüseyin İlker Altınsoy seçildi.

Beritan Yücel

DEVA Partisi Menteşe İlçe Başkanlığı’nın 1’inci Olağan Kongresi İskender Alper Konakaltı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Ali Babacan’ın liderliğini yaptığı DEVA Partisi Menteşe İlçe Başkanlığına Hüseyin İlker Altınsoy seçildi.

“PARTİMİZ HALKIN DERTLERİNE DEVA OLMAK İÇİN KURULDU”

Kongrede yaptığı konuşmada, DEVA Partisi’nin halkın ihtiyacından doğan bir oluşum olduğunu dile getiren Menteşe İlçesi Kurucu Başkanı Eğitimci-Yazar Hüseyin İlker Altınsoy, “DEVA Partisi Ali Babacan’ın liderliğinde halkın dertlerine deva olmak için kurulmuştur. Türkiye örgütlenmesinin bir parçası olarak Muğla’da Demokrasi ve Atılım Partisi’ni gençlerimizin yoğun katılımıyla kurduk ve bu kuruluş çok kısa zamanda oluştu. Halkımızın her kesiminden her türlü düşüncenin ortak buluşma noktası oldu” dedi.

KESKİN: “SİYASETİ RANT KAZANMAK İÇİN YAPMIYORUZ”

DEVA Partisi’nin yeni bir siyaset anlayışıyla yola çıktığını ifade eden DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Tolga Keskin, umudun ve hoşgörünün dili konuşulmasını istediklerini dile getirdi. İl Başkanı Keskin, “Demokrasi ve Atılımı gaye edinmiş teşkilatımızla Muğla’mıza deva olmaya geliyoruz. Biz, siyaseti nüfus kazanmak için ya da rant kazanmak için yapmıyoruz. Biz, artık ülkemizde umudun ve hoşgörünün dili konuşulsun istiyoruz. Bunu da en iyi konuşan kadınlardır. Partimizin hedefi kadınlarımızı güçlü, üretken ve her alanda söz sahibi konuma getirmektir. Gençlerimiz, ülkemizin hem bugünü hem de geleceğidir. Bu şehrin sorunları var bunları görmezden gelemeyiz. En büyük sorun işsizliktir. İşe ihtiyacı olan vatandaşlarımıza kalıcı istihdam sağlamayı hedefliyoruz. Her siyasetçi bunun sağlanması için çalışmakla mükelleftir. Yapacağımız her çalışmanın bu şehir için olduğunu bilmek bize yorgunluk hissettirmiyor. Menteşemizin 1. Olağan kongresi şehrimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

DEVA PARTİSİ MENTEŞE İLÇE BAŞKANLIK KURULU LİSTESİ

H. İlker Altınsoy başkanlığındaki DEVA Partisi Menteşe İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

“İlçe Sekreteri Yusuf Mert Yılmaz, İlçe Hukuk ve Adalet İşleri Başkanlığı Fırat Deniz, İlçe Bilgi ve İletişim Sistemleri Başkanlığı Özay Akay, İlçe İdari ve Mali İşler Başkanlığı Güllü Kocasarı Özen, İlçe Kadın Çalışmaları Başkanlığı Ceyda Çiçek, İlçe İnsan Kaynakları ve Parti İçi Eğitim Başkanlığı Türkan Tekelioğlu, İlçe Tanıtım ve Halkla İlişkiler Başkanlığı Elif Ertan, İlçe Seçim İşleri Başkanlığı Alim Korkmaz, İlçe Teşkilat İşleri Başkanlığı Mehmet Gökbel, İlçe Yerel Yönetimler, Şehircilik, Doğa Hakları ve Çevre Başkanlığı M. Serkan Özçelik, İlçe Kültür ve Sanat Çalışmaları Başkanlığı Nazım Çelik, İlçe Gençlik Çalışmaları Başkanlığı Gülcan Özdemir, İlçe Eğitim, Sağlık, Sosyal İşler ve Dış İlişkiler Başkanlığı Mehmet Küçükler ve İlçe Ekonomi İşleri, Sektörel Gelişmeleri İzleme, Dijital Dönüşüm ve Teknoloji İzleme Başkanlığı Ömür Çıvgın.”

Bu haber toplam 1096 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.