Deva Partisinden önceliğimiz insan çalışmaları

Deva Partisinden önceliğimiz insan çalışmaları
DEVA Partisi Bodrum İlçe İnsan Kaynakları ve Eğitim Politikaları Başkanı Mehmet Ali Atabay ve Kadın Politikaları Başkanı Emel Tepecik’ten ihtiyaç sahibi aileye yardım ziyareti gerçekleştirdi.Deva Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı...

DEVA Partisi Bodrum İlçe İnsan Kaynakları ve Eğitim Politikaları Başkanı Mehmet Ali Atabay ve Kadın Politikaları Başkanı Emel Tepecik’ten ihtiyaç sahibi aileye yardım ziyareti gerçekleştirdi.

Deva Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından yürütülen ‘’Önceliğimiz İnsan ‘’ çalışmaları kapsamında ziyaretler devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yardım kolilerini muhtarlara teslim eden Deva Partili yöneticiler bu defa evleri geçen sene yanarak, Karabağ Turgutreis Mahallesinde 1+1 bir evde yaşamlarını sürdürmeye çalışan  2 okul çağında çocukla yaşam mücadelesi veren evli çifti ziyaret etti  ve erzak yardımın da bulundu. Eşi rahatsızlıklarından dolayı sürekli çalışamayan aile evleri yandıktan sonra hayırsever vatandaşlarının yardımı ile gelen eşyalarla kurdukları düzende hayat mücadelesi veriyor.

Kadın Politikaları Başkanı Emel Tepecik yaptığı açıklama da “Deva Bodrum ilçe başkanlığımızın ‘Önceliğimiz İnsan’ çalışmaları kapsamında çevremizde bulunan ihtiyaç sahiplerine hayırseverlerle bir olup yardım eli uzatmaya çalışıyoruz bu bizim çok önemsediğimiz bir çalışma” dedi.

Bodrum Eğitim Politikaları Başkanı Mehmet Ali Atabay yaptığı açıklama da; “Yaptığımız ziyaretler Parti politikalarımızın vatandaşlara dokunurken vatandaşlarımızın asıl ihtiyaçlarını tespit etmemizde yol haritası oluyor. Eğitim politikalarımız çalışmalarında Bodrum’da ihtiyacı olan vatandaşlarımıza meslek kazandırma projelerimizin hazırlıklarını hızlandırdık” dedi.

Bu haber toplam 387 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.