DİLENCİLER DENETLENDİ

DİLENCİLER DENETLENDİ
Milas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Boğaziçi Jandarma Karakol ekipleri ve Milas Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından ortaklaşa olarak, dilencilere yönelik denetim gerçekleştirildi.İlçemiz genelinde vatandaşların yardımlaşma...

Milas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Boğaziçi Jandarma Karakol ekipleri ve Milas Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından ortaklaşa olarak, dilencilere yönelik denetim gerçekleştirildi.

İlçemiz genelinde vatandaşların yardımlaşma duygusunu kötüye kullanarak haksız kazanç elde eden dilencilere yönelik denetim yapıldı.

Milas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Boğaziçi Jandarma Karakol ekipleri ve Milas Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Ekipleri işbirliği ile gerçekleştirilen denetimlerde tespit edilen dilenciler Milas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekip araçlarına alınarak, gerekli işlemlerin yapılması için Zabıta Müdürlüğü’ne getirildi.

Dilencilerin üzerinden çıkan paralar Belediye’ye irat kaydedildi. Aynı zamanda dilencilik faaliyetinde bulunan şahıslarla ilgili 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’na göre işlem yapıldı.

“DENETİMLERİMİZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK”

Gerçekleştirilen denetimler hakkında açıklamalarda bulunan Milas Belediyesi Zabıta Müdürü Salim Tanış, “Boğaziçi Jandarma Karakol ekipleri ve Milas Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile birlikte dilencilere yönelik denetim gerçekleştirdik. İnsanların yardımlaşma duygusunu kötüye kullanma amacı güden, bu işi davranış haline getiren kişilere fırsat vermeyeceğiz. Çalışma gücüne sahip olduğu halde iş yapmaktan kaçınıp, insanların merhamet duygularını istismar eden ve bunu alışkanlık haline getiren dilencilerle mücadelemiz sürecek. İlçemiz genelinde gerçekleştirdiğimiz denetimlerimiz bundan sonraki süreçte de hız kesmeden devam edecek.” diye konuştu.

Bu haber toplam 293 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.