Dilenciler kavşaklardan uzaklaştırılıyor

Dilenciler kavşaklardan uzaklaştırılıyor
Milas’taki kavşaklarda kırmızı ışıkta duraklama yapan sürücülerden para isteyen ve küçük yaşta çocukları dilenmek için kullanan dilenciler, emniyet güçleri tarafından kavşaklardan uzaklaştırılıyor. Dilencilikle mücadelede...

Milas’taki kavşaklarda kırmızı ışıkta duraklama yapan sürücülerden para isteyen ve küçük yaşta çocukları dilenmek için kullanan dilenciler, emniyet güçleri tarafından kavşaklardan uzaklaştırılıyor. Dilencilikle mücadelede en büyük görevin vatandaşlara düştüğünü hatırlatan yetkililer, dilencilere kesinlikle para verilmemesini istedi.

Milas’ta büyük bir sorun haline gelen dilenciler, yeterli denetim olmadığı için faaliyetlerini kesintisiz bir şekilde sürdürüyordu. Ancak son günlerde emniyet güçleri duruma müdahalede bulunmaya ve dilencileri kavşaklardan uzaklaştırmaya başladı.

Kundaktaki çocukları bile dilenmek için kullanan dilenciler, kavşaklarda kırmızı ışıkta duraklayan araç sürücülerinden ısrarlı bir şekilde para istiyor.

“KUNDAKTAKİ ÇOCUKLARIN DİLENCİLİK İÇİN KULLANILMASI SUÇ DEĞİL Mİ?”

Dilencilerin yarattığı tehlikeye ve rahatsızlığa dikkat çeken sürücüler, “Araçların arasına giren, yeşil ışık yandığında ise araçların arasında kalan dilenciler, trafik güvenliğini de büyük tehlikeye atıyor. Bu konuda artık caydırıcı bir denetim bekliyoruz. Bu küçücük çocukların halini görmüyor musunuz? Yazın sıcakta kışın soğukta rezil oluyorlar. Yaşı küçük olanlarda dilendiriliyor. Yetkililerin bu duruma bir dur demesi gerekiyor” diye konuşarak, yetkili mercilerin çocukları dilencilikte kullananlara da ayrıca işlem yapmasını istedi.

Bu haber toplam 305 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.