Dilenciler küçük çocukları kullanıyor

Dilenciler küçük çocukları kullanıyor
Milas’ta vatandaşların manevi duygularını sömürmeye, küçük yaştaki çocukları ise bu yolda kullanmaya devam eden dilenciler, herkesten tepki çekiyor.Haber...

Milas’ta vatandaşların manevi duygularını sömürmeye, küçük yaştaki çocukları ise bu yolda kullanmaya devam eden dilenciler, herkesten tepki çekiyor.

Haber Merkezi

Muğla’nın Milas ilçesine şehir dışından gelip vatandaşların manevi duygularını sömüren dilenciler, Milas-Bodrum karayolundaki Avşar Kavşağı’nda ve şehir içindeki belirli noktalarda dilencilik faaliyetlerini sürdürüyor. Küçük yaştaki çocukları dilenmek için kullanan dilenciler, vatandaşlardan tepki çekiyor. Vatandaşlar, trafik güvenliğini de tehlikeye sokan dilencilere fırsat vermemesi ve bu konuda zabıta ekipleri başta olmak üzere diğer kolluk kuvvetlerinden denetim yapmasını bekleniyor.

Dilencilerin trafikte yarattığı tehlike konusunda güvenlik güçlerinin önlem almasını isteyen sürücüler, “Yol kenarında bekleyen ve kırmızı ışıkta bekleyen sürücüler adeta taciz eden dilenciler, küçücük çocukları bu iş için kullanıyor. O çocukların bu şekilde kullanılması herkesin yüreğini dağlıyor ve insanlar bu durum karşısında yardım etme içgüdüsüyle para veriyor. O çocukların bu şekilde kullanılmasına müsaade edilmemesi gerekiyor. Yetkililerin bu duruma müdahalede bulunmasını istiyoruz.” diye konuştu.

Bu haber toplam 768 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.