Diyanet-Sen Muğla Şube Başkanı Ali Yılmaz: “Dünya sessiz kalarak bu zulme ortak olmaktadır”

Diyanet-Sen Muğla Şube Başkanı Ali Yılmaz:  “Dünya sessiz kalarak bu zulme ortak olmaktadır”
Diyanet-Sen Muğla Şube Başkanı Ali Yılmaz, İsrail’in Filistin’de yaptığı zulme ateş püskürdü. Kudüs’teki Filistinlilerin zorla evlerinden çıkarılması kabul edilemez bir zulüm olduğunu söyleyen Yılmaz, “Dünya sessiz...

Diyanet-Sen Muğla Şube Başkanı Ali Yılmaz, İsrail’in Filistin’de yaptığı zulme ateş püskürdü. Kudüs’teki Filistinlilerin zorla evlerinden çıkarılması kabul edilemez bir zulüm olduğunu söyleyen Yılmaz, “Dünya sessiz kalarak bu zulme ortak olmaktadır” dedi.

Diyanet-Sen Muğla Şube Başkanı Ali Yılmaz, İsrail’in Kudüs’te yaşayan Filistinlilere yaptığı zulüme tepki gösterdi. Ali Yılmaz yaptığı yazılı basın açıklamasında “İsrail’in, Kudüs’te Filistinli aileleri evlerinden zorla çıkarması kabul edilemez bir gasptır, zulümdür” dedi.

Filistinli müslümalara yönelik yapılan, haksız, hukuksuz, hadsiz, ırkçı ve insanlık dışı bu müdahaleleri şiddetle kınayan Diyanet-Sen Muğla Şube Başkanı Ali Yılmaz, “İsrail terör devleti Ramazan mübarek günde; polis, asker ve azılı terör örgütlerle el ele vererek mazlum ve mağdur Filistinli kardeşlerimizi hiçbir hukuksal dayanağı olmaksızın evlerinden, yurtlarından, yaşam haklarından mahrum bırakmaktadır. BM milletler kararı olmasına rağmen dünyanın gözünün önünde bu cinayetler işlenmekte. Ve dünya sessiz kalarak zulme ortak olmaktadır. Filistin meselesi insanlığın ve bizim meselemizdir. Filistinli müslüman kardeşlerimize yönelik yapılan, haksız, hukuksuz, hadsiz, ırkçı ve insanlık dışı bu müdahaleleri şiddetle kınıyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 730 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.