DİYETİSYEN EZGİ ÇİĞDEM AVCI HİZMETE BAŞLADI

DİYETİSYEN EZGİ ÇİĞDEM AVCI HİZMETE BAŞLADI
 YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
Muğla’nın Menteşe ilçesinde Diyetisyen Ezgi Çiğdem Avcı kendi işletmesini düzenlenen törenle hizmete açtı. Avcı, “Anne karnından yaşamımızın sonuna kadar beslenme hayatın her anında çok önemli bir yere sahip” diyen Avcı, Muğlalıları sağlıklı beslenmeye davet etti.

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Orhaniye Mahallesi İsmet Çatak Caddesi Özmen İşhanı’nda kendi işletmesine kuran Avcı’nın açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve davetliler katıldı.

Ankara Sağlık Bilimleri Üniversitesi(GATA)Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun olan Avcı, kliğinde kilo verme, kilo alma, kilo kontrolü, profesyonel kilo analizi, hastalıklarda, gebelik döneminde ve çocukluk çağında beslenme ile andulasyon terapi gibi birçok alanda hizmet verdiğini söyledi.

“BESİNLER İLACINIZ, İLACINIZ BESİNLER OLSUN”

Muğlalıları sağlıklı beslenmeye davet eden Avcı, “Üniversite yıllarımda kendi ofisimi açmak hep hayalimdi. Bu hayalimi gerçekleştirmeme yardım eden destek veren başta ailem olmak üzere yanımda olan herkese çok teşekkür ederim. Anne karnından yaşamımızın sonuna kadar beslenme hayatın her anında çok önemli bir yere sahip. Hastalıkların başlangıcı da önlenmesi de sağlıklı ve kaliteli beslenmenin sayesinde. Mesleğimi de bu yolda en iyi ve en faydalı şekilde yapmak için çalışacağım. Tıbbın ve beslenme biliminin öncülerinden Hipokrat’ın dediği gibi besinler ilacınız, ilacınız besinler olsun” diye konuştu.

Bu haber toplam 542 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.