Diz Proteziyle Yaşam Kalitesi Arttı

Diz Proteziyle Yaşam Kalitesi Arttı
Muğla’nın Bodrum İlçesi Bitez Mahallesi’nde yaşayan diz ağrılarından oldukça şikâyetçi olan Zeynep Kayhan(75) muayene olmak için gittiği hastaneden...

Muğla’nın Bodrum İlçesi Bitez Mahallesi’nde yaşayan diz ağrılarından oldukça şikâyetçi olan Zeynep Kayhan(75) muayene olmak için gittiği hastaneden ameliyat olarak çıkarak sağlığına kavuştu.

Hasta Zeynep Kayhan’ın hissettiği ağrı yaşam kalitesini oldukça düşürüyor, oturduğu evdeki merdivenleri bile çıkamıyordu. Yakınlarının tavsiyesi üzerine Muğla Özel Yücelen Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Mehmet Ali Salın’a muayene olmak için gelmesinin yapılan tetkik ve incelemeler sonrası diz ameliyatı olması gerektiği söylendi.

Yaşadığı ağrılar sebebiyle diz ameliyatı olmayı kabul eden Zeynep Kayhan, ameliyattan bir gün sonra yürümeyi başardı. Eskisine nazaran ameliyatın ilk günleri olmasına rağmen dizlerindeki değişimi hissettiğini belirten Kayhan hastaneden taburcu olurken; “Ne yük çekti bu dizler ama her şeyin bir sonu var, önceleri ameliyattan çok korkuyordum fakat korkunun ecele faydası yok. Mehmet Ali Bey oğlum ameliyatımı büyük bir ustalıkla yaptı. Bodrum’larda methedildiği kadar varmış. Oldukça güleç yüzlü, işini büyük bir titizlikle yapıyor, ekibi de mükemmel. Kendisine, ameliyathane ekibi ve servis hemşireleri, hasta bakıcılara ilgi, alakaları nedeniyle çok teşekkür ederim” dedi.

Özel Yücelen Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Hastalıkları Uzmanı Op.Dr. Mehmet Ali Salın ise; “ Ağrılı, aşınmış, yaşam kalitesini bozan dizlerin yüzeyini Orijinal protezler ile değiştiriyoruz. 24 saat sonra egzersiz ve yürümeye başlıyoruz. Ağrısız, hareketli, yaşam kalitesini yükselten dizlere hastalarımızı yeniden kavuşturuyoruz” dedi.

Bu haber toplam 620 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.