Doğa sevenler Fethiye’de buluştu

Doğa sevenler Fethiye’de buluştu
Sosyal medyada “İnter Türkiye” grubu olarak bir araya gelen bine yakın kişi Fethiye’nin Katrancı Koyu’nda buluştu.Türkiye’nin dört bir yanından...

Sosyal medyada “İnter Türkiye” grubu olarak bir araya gelen bine yakın kişi Fethiye’nin Katrancı Koyu’nda buluştu.

Türkiye’nin dört bir yanından Fethiye’ye gelen Bine yakın vatandaş yaklaşık 600 çadır kurarak, üç gün boyunca doğanın keyfini çıkardı. Aralarında Doktor, Avukat, Öğrenci ve değişik mesleklerden kadın erkek bine yakın kişi gönüllerince eğlenip, güneşli ve güzel havanın keyfini de çıkardı.

Büyükşehirlerin betonlaşma ve trafiğinden sıkılarak sosyal medya üzerinden Türkiye’nin cennet köşelerinde buluşan doğa severler, bu kez Muğla’nın Fethiye İlçesini seçti. Başta İzmir, İstanbul, Ankara, Manisa, Antalya olmak üzere Ege ve Akdeniz illeri ile diğer bölgelerden çadırını ve kamp çantasını kaparak Fethiye’nin Katrancı Koyu’na koştu. Muhteşem manzarada, güneşli ve güzel havada denize giren ve Mart ayının ilk haftasının güneşinde bronzlaşan doğa severler, müzik eşliğinde coşup oynadılar. Birbirinden güzel şarkıları çalıp seslendiren doğa severler, Fethiye’de olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söylediler. İzmir’den gelen Carpe Diem gezi grubu yaklaşık 60 çadır kurarken, diğer ekiplerde 500’e yakın çadır kurdu.

İzmir’den geldiklerini söyleyen Özlem Duymaz ve Erdem Akkuş, “Hafta sonu sosyal medyada oluşturduğumuz ekiple Fethiye’ye geldik. Harika bir doğada çok eğlenceli günler geçiriyoruz” dediler.

Üç yıl önce “İnter Türkiye” grubu oluşturup tüm Türkiye’de değişik bölgelerde buluştuklarını belirten Gölge Kaya, “İnter Türkiye grubuyuz. Birbirimizle Sosyal medya üzerinden haberleşiyoruz. 1 buçuk seneden beri Türkiye’yi dolaşıyorum. Hem sokak müziği yapıyorum hem de aileme bakıyorum. Bu oluşum doğayı seven arkadaşlar ve şehirden, betonlaşmışlıktan kaçmak isteyen arkadaşları için düzenlenmiş bir etkinliktir” dedi.

Kaya, “Şuan burada 500 çadır var. Burada doktor, avukat, öğrenci, memur toplumun her kesiminden insanlar var. Bu grup 3 sene önce kuruldu. Genelde gezgin arkadaşlardan oluşan bir grup. Türkiye’nin çeşitli yerlerinde de zaman zaman kamp yapıyoruz”dedi.

Katrancı Koyu’nda ki doğa buluşmasına katılanlar büyükşehirlerin beton ve trafiğinden kaçmak için geldik. 3-4 günde olsa büyük bir stres attık. Güzel ve güneşli havada harika günler geçirip eğlendik” diye konuştular.

Bu haber toplam 639 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.