Doğum günü kutlamasında Türkiye Şampiyonluğu sözü

Doğum günü kutlamasında Türkiye Şampiyonluğu sözü
Ege Yıldızlar Spor Kulübü sporcuları, alt yapı antrenörü ve A Milli Takım Sporcusu Ömer Karakuş’a sürpriz doğum günü yaparak, Türkiye Şampiyonluğu...

Ege Yıldızlar Spor Kulübü sporcuları, alt yapı antrenörü ve A Milli Takım Sporcusu Ömer Karakuş’a sürpriz doğum günü yaparak, Türkiye Şampiyonluğu sözü verdiler.

Ege Yıldızlarında Alt yapı antrenörü ve A Milli Takım Sporcusu Ömer Karakuş’a antrenmanda süpriz erken doğum günü kutlaması yapıldı. 2 Ocak 2021’de sokağa çıkma yasağı uygulaması dolayı gerçekleştirilen antrenmanda alt yapı ve süper lig takımı sporcuları Ömer Karakuş’a doğum gününü sürprizi yaptılar. Ömer Karakuş sporculara teşekkür ederken, sporcularda Ömer Karakuş’a Türkiye Şampiyonluğu sözü verdiler.

Ömer Karakuş, “Şubat ayında açılacak sezon ile birlikte U12-U14-U16, Anadolu Yıldızlar Ligi ve Süper Ligde Ege Yıldızları tüm kategorilerde zirve mücadelesi vereceğiz. Sporcularıma ve sergiledikleri başarılara güveniyorum. Bu sğrpriz doğum günü kutlaması için de hepsine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 250 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.