Dolandırıcılık operasyonunda 11 zanlıdan 2'si tutuklandı

Dolandırıcılık operasyonunda 11 zanlıdan 2'si tutuklandı
Muğla merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda kendilerini telefonda polis ve savcı olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 11 şüpheliden 2'si tutuklandı.Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde...

Muğla merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda kendilerini telefonda polis ve savcı olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 11 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kendilerini savcı ve polis olarak tanıtıp vatandaşlardan yaklaşık 3 milyon lira dolandıran zanlıların yakalanması için çalışma başlattı. Muğla, Şanlıurfa, Kütahya ve İstanbul'da eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, 11 kişiyi gözaltına aldı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan 2'si nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı, 7'si adli kontrol şartıyla, 2'si ise savcılıktaki ifade işlemleri sonrası serbest bırakıldı.

Bu haber toplam 363 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.