Domuzlar tatilcilerin maskotu haline geldi

Domuzlar tatilcilerin maskotu haline geldi
Muğla’nın Marmaris ilçesi yalancı boğaz mevkiinde bir otel tarafından beslenen domuzlar tatilcilerin maskotu haline geldi.Aykut KurtMuğla’nın Marmaris...

Muğla’nın Marmaris ilçesi yalancı boğaz mevkiinde bir otel tarafından beslenen domuzlar tatilcilerin maskotu haline geldi.

Aykut Kurt

Muğla’nın Marmaris ilçesi yalancı boğaz mevkiinde bir otel tarafından beslenen domuzlar tatilcilerin maskotu haline geldi. Otel işletmecisi tarafından yılladır beslenen domuzlar çağrıldığı anda otelin yanına gelerek ekmek ile besleniyor.

Otel işletme sahibi Kemal Sezik gazetemize yaptığı açıklamada şunları dile getirdi, "Dünya tüm canlıların dünyası bizim ne kadar yaşamaya hakkımız var ise onlarında yaşamaya hakkı var yıllardır burada işletmecilik yapıyorum domuzlar ilk başta korkarak bizim bölgeye geliyorlardı şimdi ise bir ıslık çalmam sonucunda domuzlar buraya geliyor ve bu domuzları burada besliyorum ve domuzların bu alanda vurulması kesinlikle yasak ve bu canlılar bizlere hiçbir şekilde zarar vermiyor" diye konuştu.

Bu haber toplam 879 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum