Dost Eli Malzemelerinin Dağıtımına Başlandı

Dost Eli Malzemelerinin Dağıtımına Başlandı
Almanya’nın Bremen kentinde bulunan Galatasaraylılar Derneği’nin her yıl düzenlediği ‘Dost Eli’ projesi ile Menteşe Belediyesine teslim edilen yardım...

Almanya’nın Bremen kentinde bulunan Galatasaraylılar Derneği’nin her yıl düzenlediği ‘Dost Eli’ projesi ile Menteşe Belediyesine teslim edilen yardım malzemelerinin dağıtımına başlandı. Proje kapsamda zihinsel engelli Melih Buğra Köseoğlu’na tekerlekli sandalyesi, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş tarafından verildi.

Tekerlekli sandalyeyi Köseoğlu ailesine teslim eden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Bremen Galatasaraylılar Derneği tarafından 10. su düzenlenen ‘Dost Eli’ projesi bu yıl ilçemiz Menteşe’ye uzandı. Proje kapsamında Galatasaraylılar Derneği üyeleri ve Almanya’nın Bremen Kentinde yaşayan vatandaşlarımızın destekleriyle toplanan 1 tır dolusu malzemeyi ilgili kurumlar, sivil toplum kuruluşları ve derneklerle temas kurarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmaya başladık.” dedi.

Yeni tekerlekli sandalyeyi Başkan Gümüş’ten teslim alan zihinsel engelli Melih Buğra Köseoğlu’nun ailesi; duyarlılığından ve engelli ailelerine verdiği desteklerinden dolayı Başkan Gümüş’e teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 745 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.