Dr. Hacı Çelik gazetecileri unutmadı

Dr. Hacı Çelik gazetecileri unutmadı
Neval Çolak Arslan25 Ekim Milliyetçi Hareket Partisi’nin Muğla İl Kongresinde İl Başkan Adayı olan Dr. Hacı Çelik, Muğla Matbaacılık Gazetecilik Ticaret...

Neval Çolak Arslan

25 Ekim Milliyetçi Hareket Partisi’nin Muğla İl Kongresinde İl Başkan Adayı olan Dr. Hacı Çelik, Muğla Matbaacılık Gazetecilik Ticaret Limited Şirketi bünyesinde bulunan Muğla Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi ve Muğla Postası Gazetesi’ni ziyaret ederek 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı.

25 Ekim Milliyetçi Hareket Partisi’nin Muğla İl Kongresinde İl Başkan Adayı olan Dr. Hacı Çelik, gerçekleştirdiği ziyarette gazetecilik mesleğinin, demokrasinin vazgeçilmez unsuru ve temel taşı olduğunu vurguladı.

Ulusal basının köklerini yerel basının oluşturduğu ifade eden Çelik, “Yerel basını çok önemsiyoruz. Ulusalın devamlılığı için yerel basının öneminin farkındayız. 25 Ekim Milliyetçi Hareket Partisi’nin Muğla İl Kongresinde İl Başkan adaylığımı açıkladım. Seçimle gelen tüm ilçelerdeki ülküdaşlarımızla gönül birliği işe birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımıza daha fazla hız verip yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, Bu anlamlı günde yerel basını hatırlayıp ziyarette bulunduğu için teşekkür etti.

Her kesime eşit mesafede yaklaşımda olduklarını, her zaman vatandaşların lehine olan her konuda desteğe hazır olduklarını ifade eden Göçer, kurumlarla istişare ederek, paydaş çalışmalarda bulunmayı önemsediklerini ve kurum çalışmalarını kamu yararı çerçevesinde takip edeceklerini belirtti.

Bu haber toplam 702 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.