DSP İL BAŞKANI AŞKAR’DAN 29 EKİM MESAJI

DSP İL BAŞKANI AŞKAR’DAN 29 EKİM MESAJI
DSP Muğla İl Başkanı Michael Eser Aşkar ve DSP Bodrum İlçe Başkanı Gloria Artemisia Maria AŞKAR  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.Başkan Michael Eser AŞKAR ve Başkan...

DSP Muğla İl Başkanı Michael Eser Aşkar ve DSP Bodrum İlçe Başkanı Gloria Artemisia Maria AŞKAR  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Michael Eser AŞKAR ve Başkan Gloria Artemisia Maria AŞKAR mesajında: “İstiklal Harbi'nde verilen kahramanca mücadelenin ardından ilan edilen Cumhuriyet, ülkemiz ve milletimiz için yeniden dirilişin simgesi olmuştur.

Cumhuriyet idaresinde egemenlik, kayıtsız şartsız milletimize verilmiştir. Devlet üzerinde esas söz sahibi milletimizdir.  Mustafa Kemal Atatürk’ün sözüyle, “tek bir şeye ihtiyacımız var, çalışmak.” Millet olarak, daha çok çalışarak ülkemizi bölgesinde ve dünyada söz sahibi yapmak, bizlerin, bütün vatandaşlarımızın görevidir.

Bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyor, Cumhuriyetimizin 98. yıl dönümünü kutluyoruz” dedi

Bu haber toplam 500 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.