DSP MENTEŞE İLÇE BAŞKANI FADİME GİRENİS SEÇİLDİ

DSP MENTEŞE İLÇE BAŞKANI FADİME GİRENİS SEÇİLDİ
Demokratik Sol Parti (DSP) Menteşe İlçe Başkanlığı Kongresi’ni gerçekleştirdi. DSP Menteşe İlçe Başkanı Fadime Girenis seçildi.DSP Muğla İl Başkanı Michael Eser Aşkar’ın Divan Başkanlığında, Sandık başkanı İl...

Demokratik Sol Parti (DSP) Menteşe İlçe Başkanlığı Kongresi’ni gerçekleştirdi. DSP Menteşe İlçe Başkanı Fadime Girenis seçildi.

DSP Muğla İl Başkanı Michael Eser Aşkar’ın Divan Başkanlığında, Sandık başkanı İl Başkan Yardımcısı Kamil Girenis’le beraber Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla yapılan seçimde oy çokluğu ile resmi olarak tekrardan DSP Menteşe İlçe Başkanı olarak Fadime Girenis seçildi.

DSP Menteşe İlçe Başkanı Fadime Girenis, “Herkesi DSP’ye bekliyoruz. Türkiye’de olduğu gibi Demokratik Sol Parti Muğla’da da emin ellerde. İl Başkanı Michael Eser Aşkar Bodrum İlçe Başkanımız Gloria Artemisia Maria Aşkar’a görevlerinde başarılar dilerim. Halk için özgürlük için DSP var tüm halkımızı partimize bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 830 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.