DSP’Lİ AŞKAR: “İL BAŞKANLIĞIMIZIN KAPILARI ÖĞRENCİLERE SONUNA KADAR AÇIK”

DSP’Lİ AŞKAR:  “İL BAŞKANLIĞIMIZIN KAPILARI ÖĞRENCİLERE SONUNA KADAR AÇIK”
Demokratik Sol Parti( DSP) Muğla İl Başkanı Michael Eser Aşkar, yurt sorunu yaşayan öğrenciler için, “İl başkanlığımızın kapıları öğrenci kardeşlerimize sonuna kadar açık” açıklamasında bulundu.Yüz yüze eğitimin...

Demokratik Sol Parti( DSP) Muğla İl Başkanı Michael Eser Aşkar, yurt sorunu yaşayan öğrenciler için, “İl başkanlığımızın kapıları öğrenci kardeşlerimize sonuna kadar açık” açıklamasında bulundu.

Yüz yüze eğitimin başlamasıyla beraber öğrenciler yurt krizi ile karşı karşıya kaldı. Muğla’da yurtların yetersizliği ve kira bedelleri nedeniyle birçok öğrenci barınma sorunu yaşadı. Siyasette de hızla büyüyen soruna bir açıklama da DSP Muğla İl Başkanlığından geldi. İl Başkanı Michael Eser Aşkar, yurt sorunu yaşayan öğrenciler için, “İl başkanlığımızın kapıları öğrenci kardeşlerimize sonuna kadar açık” dedi.

“ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAK ZORUNDAYIZ”

DSP Muğla İl Başkanı Michael Eser Aşkar, “Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik koşullar öğrencilere de ne yazık ki yansıdı. Genç kardeşlerimizin yüksek ücretler nedeniyle barınma sorunu yaşıyor. Biz de üzerimize düşeni şimdi yapmak zorundayız. O nedenle partimizin il başkanlığının kapılarını öğrencilere sonuna kadar açıyoruz.” dedi.

Yurtların yetersiz olması nedeniyle barınma problemiyle karşı karşıya kalan öğrenciler için muhalefet partileri, belediyeler ve pek çok gönüllü vatandaş harekete geçmişti.

Bu haber toplam 457 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.