DÜĞEREK GÜNEŞSPOR TAM YOL İLERİ

DÜĞEREK GÜNEŞSPOR TAM YOL İLERİ
Süper Amatör Lig’de şampiyonluk parolası ile lige başlayan Düğerek Güneşspor zorlu maçta güçlü rakibi Milas Gençlikspor’u 1-0 mağlup ederek altın değerinde üç puan kazandı.Düğerek Güneşspor şampiyonluk yolunda emin...

Süper Amatör Lig’de şampiyonluk parolası ile lige başlayan Düğerek Güneşspor zorlu maçta güçlü rakibi Milas Gençlikspor’u 1-0 mağlup ederek altın değerinde üç puan kazandı.

Düğerek Güneşspor şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Ligde geçtiğimiz hafta sonu zorlu Milas deplasmanında mücadele eden Güneşspor sahadan tek farklı galip ayrılarak zirve yarışına devam etti.

Milas deplasmanında aldıkları galibiyet nedeniyle çok mutlu olduklarını ifade eden Düğerek Güneşspor Teknik Direktörü Adnan Yazıcıoğlu, ‘Ligde her maçı ayrı bir önemle değerlendiriyoruz. Milas Gençlikspor grubumuzun en güçlü ekiplerinden birisi. Bu zorlu maçta sahada ortaya koydukları iyi mücadele için bütün futbolcularımı kutluyorum. Her zaman her konuda yanımızda olan Kulüp Başkanımız Şahin Kırkan ve tüm yönetim kurulumuz ile bizleri destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Sezon sonu inşallah gülen taraf biz olacağız’ dedi.

Bu haber toplam 435 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.