Düğerek Güneşspor Yeniden Liglerde

Düğerek Güneşspor Yeniden Liglerde
Lige verdikleri 4 yıl aradan sonra dağılmış, kapanma noktasına gelen kulübü tekrar liglere dönmesini sağlayan mahalle muhtarı aynı zamanda Kulüp Başkanı Mehmet Ortayol ve ekibi önemli bir karar alarak takımı toparlamak için...

Lige verdikleri 4 yıl aradan sonra dağılmış, kapanma noktasına gelen kulübü tekrar liglere dönmesini sağlayan mahalle muhtarı aynı zamanda Kulüp Başkanı Mehmet Ortayol ve ekibi önemli bir karar alarak takımı toparlamak için kolları sıvadı.

İlk adım olarak takımın başına antrenör Nazım Ceylan ve Rıdvan İnan’ı getiren yönetim önemli çalışmalar yaparak takımı ikinci amatör lig serüvenine hazırladı.

  1. amatör lig devam ederken yönetim değişikliği ne gidildi eski yönetim den bazı yöneticiler ve yeni yönetim Şahin Kirkan başkanlığında yola devam etti.

Geçen sezon 2. amatör ligde şampiyon olarak bitiren ve bu sezon 1. amatör lige terfi eden kulüp kadrosunu koruyup nokta transferler yaparak yine teknik direktör Nazım Ceylan ve Rıdvan inan hoca'ya takımı emanet etti.

  1. amatör lig de yeni olmalarına rağmen fırtına gibi esen takım çok başarılı bir sezon geçirdi ve bu sezonda ŞAMPİYON olarak tarihinde ilk kez süper amatör ligine terfi etti.

Bu başarı için açıklamada bulunan Nazım Ceylan:  Rıdvan İnan ve Mustafa Turgut hocalar beraber çok uyum sağladıklarını olmazsa olmaz olan karakter ve disiplin kurallarından hiç vazgeçmediklerini başkan yönetim kurulu ve teknik ekip olarak savaşan çalışan takımı bu günlere taşıdıklarını belirttiler.

Bu süreçte çok zor an ve günler yaşayan ekip şimdi şampiyonluğun haklı gururunu yaşıyor.

Teknik adamlar açıklamalarında iki sezon dahil toplam kırmızı kart sayılarının iki adet olduğunu belirterek; “Centilmence mücadele eden futbolcularımı kutluyorum ve de her zaman arkamızda olan  destekçimiz Kırmızı Şeytanlar  taraftar grubumuza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sözlerini gururlu ve çok mutlu olduklarını söyleyerek bitiren hocalar emeği geçen herkese teşekkür etti .

Bu haber toplam 1451 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.