DÜĞEREK GÜNEŞSPOR YÖNETİMİNDEN MUĞLASPOR’A ZİYARET

DÜĞEREK GÜNEŞSPOR YÖNETİMİNDEN MUĞLASPOR’A ZİYARET
Muğla Süper Amatör Lig ekiplerinden Düğerek Güneşspor Kulübü'nün Başkanı Şahin Kırkan ve yönetim kurulu üyeleri, Muğlaspor Kulübünü ziyaret ederek başarı temennisinde bulundular.Muğlaspor Başkanı Abdurrahman Uçar, İkinci...

Muğla Süper Amatör Lig ekiplerinden Düğerek Güneşspor Kulübü'nün Başkanı Şahin Kırkan ve yönetim kurulu üyeleri, Muğlaspor Kulübünü ziyaret ederek başarı temennisinde bulundular.

Muğlaspor Başkanı Abdurrahman Uçar, İkinci Başkanı Faruk Ondu, İdari As Başkanı Bekir Kapar, Sportif As Başkanı Afşin Ali Özgül, Mali Asbaşkan Nail Kızıl, Altyapı Şube Sorumlusu Hüseyin Çelebi ve Basın Sözcüsü Süleyman Akbulut ile görüşen Düğerek Güneşspor yönetim kurulu üyeleri, Muğlaspor'un Muğla'nın ortak değeri olduğunu ve kulüp olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade ettiler.

Başkan Abdurrahman Uçar ise Muğla'nın tüm spor kulüplerinin Muğla adını taşıyan Muğlaspor'a verdikleri desteğin çok anlamlı olduğunu ifade etti. Düğerek Güneşspor'un altyapı anlamında da Muğla futbolunun geleceğine önemli bir katkı yaptığını vurgulayan Başkan, Düğerek Güneşspor'a hayırlı bir sezon diledi.

Bu haber toplam 314 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.