Dükkanoğlu Taşımacılık’tan Birlik-Beraberlik Kahvaltısı

Dükkanoğlu Taşımacılık’tan Birlik-Beraberlik Kahvaltısı
SİNEM KARAKAYA- Dükkanoğlu Taşımacılık 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı için birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenledi.Kötekli Mahallesi’nde Nazar...

SİNEM KARAKAYA- Dükkanoğlu Taşımacılık 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı için birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenledi.

Kötekli Mahallesi’nde Nazar OGGA’da düzenlenen kahvaltıya Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Dükkanoğlu Taşımacılık Şirket Yöneticileri, Yönelt Koleji Okul Müdürü Orhan Boyacı, TEK Koleji Genel Müdürü Celalettin Demirel, Bahçeşehir Koleji Müdürü Halil Özgür Harıp, Kurum Müdürleri, Jandarma Trafik ve Trafik Polisi ekipler, Oda Başkanları, servis kooperatif başkanları, şoförler ve yardımcı hostesler katıldı.

Dükkanoğlu Taşımacılık’tan Birlik-Beraberlik Kahvaltısı

Birlik ve beraberlik için bir araya geldiklerini belirten Dükkanoğlu Taşımacılık Şirket Yöneticilerinden Remzi Dur; “2009 yılında başladığımız servisçilik mesleğimizde 10. yılı tamamlamanın gururu içindeyiz. Burada olmamızın sebebi hayatımızın en değerli varlıkları çocuklarımız. Bizlere emanet edilen çocuklarımızı, bu yola baş koyduğumuz arkadaşlarımızla beraber her zaman güven ve hassasiyet içerisinde taşıma sürecinde bizlere her zaman destek olan okullarımız, velilerimiz ve kurumlarımıza verdikleri güvenden dolayı teşekkür ederiz. Bu çalışma sürecinde başarılı olmamızın en büyük sebebi birlik ve beraberliğimizden doğan güçtür. Bütün çalışma arkadaşlarıma kazasız belasız okul sezonu diliyorum. Allah tekerinize taş değdirmesin” dedi.

Birlik ve beraberlik kahvaltısında konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban; “En değerli varlığımız çocuklarımızın eğitim hizmetleri için bir araya gelmiş paydaşlarız. İşte milli eğitim müdürümüz, okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz işte çocuklarımızın güvenliğinden sorumlu emniyet görevlilerimiz ve çok değerli varlıklarımızı evlerinden alıp okullarına götüren tekrar okullarından evlerine getiren sürücü arkadaşlarımız çok değerli çok önemli bir görev üstlenmiş bulunmaktayız ve bu önemli görevin paydaşlarıyız. İşimiz hassas. Sürücüler, öğretmenler kadar değerlidir.  Bizim görevlerimiz çok önemli. Emniyet olarak, öğretmenler olarak, sürücüler olarak. Muğla, Türkiye'nin dünyaya açılan aydınlık penceresi. Bu aydınlığı sağlayan Muğla'nın aydın insanları, güler yüzlü insanları. Bu Muğla'nın aydın insanlarını güler yüzlü insanlarını yetiştiren sizlersiniz. Herkese kolaylıklar diliyorum” dedi.

Muğla bu kadar güzelse, Türkiye’nin göz bebeği ise kuşkusuz ki eğitimin sayesinde diyerek sözlerine başlayan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş; “ Bizim insanlarımız, önceliğini çocukların eğitimine veriyorlar. O çocuklar bizim geleceğimiz. İstiyoruz ki, Muğla’daki eğitim düzeyi Türkiye’de de olursa ülkemiz çok daha iyi noktalara gelir. Bizim ailelerimiz yemiyor, içmiyor çocuklarının eğitimiyle ilgileniyor. O yüzden ulaşımda özellikle çocukların taşınması çok önem arz ediyor. Çocuklar sabah güvenli bir şekilde okula gidiyor. Menteşe’de alt yapı çalışmaları var. Yollarımız bitmek üzere. Kısa sürede o sıkıntılardan da kurtulacaksınız. Çocuklarımız zamanında okullarına ulaşacak. Tüm çocuklarımızın taşımalarını yapan şoförlerimize kolaylıklar diliyorum” dedi.

Geleneksel hale gelen Dükkânoğlu kahvaltısında daha geniş bir katılımla buluştuk diyen Yönelt Koleji Okul Müdürü Orhan Boyacı; “Velilerimiz çocuklarını bizlere emanet ediyor. Biz de şoför arkadaşlarımıza emanet ediyoruz. Emanetlerimizi iyi korumak sizin göreviniz. İyi koruyun ki onlar geleceğin Türkiye’sin de çiçek açsınlar, yol olsunlar yol versinler” şeklinde konuştu.

TEK Koleji Genel Müdürü Celalettin Demirel ise; “ Taşımacılık, servis hizmetleri aslında eğitim öğretimin en önemli birimlerinden bir tanesidir. Servis hizmetleri öyle bir iş yapıyor ki, öğretmenlikten daha önemli bence. Biz öğretmenlerin, eğitimde hata yaptığı zaman telafisi mümkün fakat kazanın telafisi yok. Okul içindeki kuralların geçerli olduğu, dört tekerlekli bir araç. Emanetleri taşıyorsunuz. Allah tekerinize taş değirmesin” dedi.

Birlik ve beraberlik kahvaltısı için teşekkür eden Bahçeşehir Koleji Müdürü Halil Özgür Harıp; “ Taşımacılıkta ufak tefek aksilikler oluyor ama telafi edilebilir şeyler. Bizlere desteğiniz esirgemediğiniz için ve her zaman dikkatli olduğunuz için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bu haber toplam 1527 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.