Düverekte İlköğretim Haftası Coşkusu

Düverekte İlköğretim Haftası Coşkusu
Muğla Menteşe 'nin seçkin okulları arasında gösterilen  ve Düverek Mahallesi 'nde bulunan Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu ve Ortaokulu 'nda düzenlenen İlköğretim Haftasına çok sayıda davetli izleyici olarak katılırlarken,...

Muğla Menteşe 'nin seçkin okulları arasında gösterilen  ve Düverek Mahallesi 'nde bulunan Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu ve Ortaokulu 'nda düzenlenen İlköğretim Haftasına çok sayıda davetli izleyici olarak katılırlarken, etkinliğe katılan öğrenciler büyük coşku ve sevinç yaşadılar.

2018 - 2019 Eğitim ve öğretim dönemi ülkemiz genelinde olduğu gibi Muğla İlimiz Menteşe İlçesi 'nde de düzenlenen birbirinden anlamlı ve farklı etkinliklerle başladı. Bu bağlamda söz konusu etkinliklerden birisi de Düverek Mahallesi 'nde bulunan Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu ve Ortaokulu 'nda düzenlendi. Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz 'ın da davetli olarak katıldığı etkinlikte öğrenci velileri,  öğrenci ve öğretmenleri yalnız bırakmadılar.  Okul Müdürü Çağdaş Çeliköz 'ün yaptığı açılış konuşması davetliler tarafından yağun alkış alırken, etkinliğe katılan öğrenciler büyük coşku ve sevinç yaşadılar. Etkinlik sonrsında davetlilere çeşitli ikramlarda bulunulurken, bol bol hatıra fotoğrafları çektirildi.

Bu haber toplam 708 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.