DYP Genel Başkanından Musa Gökbel'e adaylık teklifi

DYP Genel Başkanından Musa Gökbel'e adaylık teklifi
MUSTAFA İNCİ- DYP Menteşe Belediye Başkan adayı tanıtım toplantısında DYP Genel Başkanı Çetin Açıkgöz Musa Gökbel’e Büyükşehir Belediye Başkanlığı...

MUSTAFA İNCİ- DYP Menteşe Belediye Başkan adayı tanıtım toplantısında DYP Genel Başkanı Çetin Açıkgöz Musa Gökbel’e Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylık teklifinde bulundu. Toplantıya telefonla katılan DYP Genel Başkanı Açıkgöz “ Çok değerli milletvekili arkadaşımıza Büyükşehir Belediye Başkan adayımız olması rica ediyorum” dedi. Musa Gökbel ise “ Muğla’da Sayın genel başkanın bu teklifi beni onurlandırdı. Kendileri başta olmak üzere DYP İl Başkanı ve yönetimi CHP’den aday adaylığım döneminde bana tam destek verdiklerini açıkladılar. Bu destek yeni bir destek değildir. Büyükşehir adayı olmam önemli değil. Önemli olan şehir ittifakının oluşmasıdır” dedi.

Menteşeyi yönetemeyen Büyükşehri yönetemez

CHP’den Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı olan Musa Gökbel, sessizliğini bozdu. Musa Gökbel “ Partimin genel başkanı üye bazında temayül yoklaması yapılacağını açıklamıştı. 9 Eylül tarihinde sayın genel başkan yardımcım Muğla’da düzenlenen gecede sandık sözü vermişti. Baktılar sandıktan ve temayül yoklamasından atayacakları isim çıkmıyor. Bu defa kamu oyu yoklaması yaptılar. Kamu oyu yoklamasında da atayacakları isim çıkmadı. Orada da ben çıktım. Sonunda atamayı yaptılar. CHP üyelerinin büyükşehri yönetecek ismi seçmelerine izin vermediler. Bu gün bu kentin geleceği çalınmıştır. CHP’nin Muğla’da ki geleceği çalınmıştır.  Bu gün görüyoruz. Menteşeyi yönetemeyen büyükşehri asla yönetemez.

Genel başkandan adaylık teklifi geldi

DYP İl Başkanı Cahit Karaöz Menteşe Belediye Başkan adayını açıklarken DYP Genel Başkanı Çetin Açıkgöz tele konferansla basın açıklamasında katıldı. DYP Genel Başkanı Açıkgöz “ Şuan adaylık açıklamasına katılan sayın milletvekilimiz Musa Gökbel’e tüm partililerimin önünde partimizden büyük şehir belediye başkan adayı olmaya davet ediyorum. Kendisinden partimizden aday olmasını rica ediyorum.  Kendisi bizim için ve Muğla için çok değerli bir insandır” dedi.

Şehir ittifakı kurulmalı

DYP Genel Başkanı Çetin Açıkgöz’ün Musa Gökbel’e Büyükşehir için adaylık teklifinin ardından Musa Gökbel “ Ben sayın genel başkana göstermiş olduğu bu ince davranıştan dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Genel Başkanın teklifi beni onurlandırdı. Başta sayın genel başkan olmak üzere DYP İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri CHP’den aday adayı olduğum dönemlerde bana sonuna kadar destek verdiklerini beyan etmişlerdir. Bu destekleri yeni bir destek değildir. Eskiden bu yana gelen bir destektir. Benim büyük şehir belediye başkanı adayım olmam önemli değil. Önemli olan şehir ittifakının oluşmasıdır. Bu kentte bir koalisyon oluşturulmalıdır” dedi.

Bu haber toplam 589 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.