DYP, Muğla’da tekrar yapılanıyor

DYP, Muğla’da tekrar yapılanıyor
Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkan Danışmanı Abdurrahman Karayel, il ve ilçe başkanlarına görevlerini tebliğ etmek için Muğla’ya geldi. Karayel,...

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkan Danışmanı Abdurrahman Karayel, il ve ilçe başkanlarına görevlerini tebliğ etmek için Muğla’ya geldi. Karayel, Doğru Yol Partisi’nin ülkede tekrar yapılandığını ifade ederek, Muğla İl Başkanlığı görevine Cavit Karaöz'ün atandığı belirtti.

Neval Çolak

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkan Danışmanı Abdurrahman Karayelİl ve ilçe başkanlarına görevlerini tebliğ etmek için Muğla’ya geldi.

Ülkede tekrar DYP’nin yapılandığını ifade eden Karayel, Muğla İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda DYP Muğla İl Başkanlığı görevine Cavit Karaöz 'ün atandığını kaydetti.

Genel Başkan Danışmanı Karayel katıldığı toplantıda şu ifadelere yer verdi:

“28 Mayıs 2007 tarihinde Doğru Yol Partisi’ni yeniden kurduk fakat çok ön plana çıkamamıştık. Sağ merkezde yeni bir yapılanmanın içine girdik, Doğru Yol Partisi’nin her gün teşkilat kuruluşu tüm hızıyla artıyor. Doğru Yol Partisi’nin vizyonunu ülke genelinde yeniden taşımak için yola çıktık. Doğru Yol Partisi Muğla İl Başkanlığı’na Cavit Karaöz'ü atadık. Marmaris İlçe Başkanlığı’na Mehmet Ali Çalık, Fethiye İlçe Başkanlığı’na İsmail Duman ve Seydikemer ilçe Başkanlığı’na Rıdvan Yavaşlıoğlu Doğru Yol Partisi Genel Merkezi’nce atanmışlardır.”

Doğru Yol Partisi’nin tekrar yapılanmasını özlemle beklendiğini söyleyen DYP Muğla İl Başkanı Cavit Karaöz, “Merkez sağın her zaman adresi olan Doğru Yol Parti'si, yeniden layık olduğu yere çıkarmak, yeniden iktidar etmek boynumuzun borcu. Doğru Yol Partisi işsizliğe tepki, yokluğa, yoksulluğa, bitirilen tarıma ve yabancılara peşkeş çekilen topraklarımıza tepkidir” diye konuştu.

Bu haber toplam 2392 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.