EBA kullanımında Muğla zirvede

EBA kullanımında Muğla zirvede
Eğitim Bilişim Ağı (EBA) kullanımında Muğla Türkiye birincisi olurken, Milas 13 ilçe arasında ilk sırada yer aldı.Neval Çolak ArslanUzaktan eğitim...

Eğitim Bilişim Ağı (EBA) kullanımında Muğla Türkiye birincisi olurken, Milas 13 ilçe arasında ilk sırada yer aldı.

Neval Çolak Arslan

Uzaktan eğitim sürecinde Millî Eğitim Bakanlığı’nın eğitimlerini yürüttüğü ve öğretmenler ile öğrenciler tarafından kullanılan Eğitim Bilişim Ağı (EBA) kullanımında Muğla Türkiye birincisi olurken, Milas 13 ilçe arasında ilk sırada yer aldı.

Milas’ta kırsal mahallerinin çoğunlukta olması ve bazı mahallelerde altyapı eksikliklerinin bulunmasına rağmen yüzde 86 aktif katılım oranıyla Muğla’da il birincisi olmanın gururunu yaşadıklarını dile getiren Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, “Coronavirüs salgını nedeniyle eğitimlerine evinde devam eden öğrenciler Millî Eğitim Bakanlığı’mızın Eğitim Bilişim Ağı’nı aktif olarak kullanarak derslerini takip etmektedirler. Eğitim Bilişim Ağını aktif olarak kullanamayan yüzde 14 oranındaki öğrencilerimizin de katılım sağlaması için gerekli çalışmalar başlatılmıştır. İl birincisi olarak başarı bayrağını dalgalandıran ve bu mutlu tablonun mimarı olan tüm eğitim çalışanlarımıza teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 312 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.