Eczacı Odası’ndan hastaneye destek

Eczacı Odası’ndan hastaneye destek
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin zemin katını birinci kata bağlayan merdiven 32.Bölge Muğla Eczacı Odası destekleriyle genişletildi. Oda Başkanı Kadir Serkan Tekin, “Her zaman vatandaşımızın...

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin zemin katını birinci kata bağlayan merdiven 32.Bölge Muğla Eczacı Odası destekleriyle genişletildi. Oda Başkanı Kadir Serkan Tekin, “Her zaman vatandaşımızın yanındayız” dedi.

Sinem Korkmaz

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin zemin katını birinci kata bağlayan ve dar olduğu için vatandaşların kullanırken zorluk çektiği merdiven 32. Bölge Muğla Eczacı Odası destekleriyle genişletildi.  Oda başkanı Kadir Serkan Tekin, “Eskiden iki kişinin yan yana zor geçtiği merdivenden şuan 4-5 kişi rahatça kullanabilecek” dedi.

“AYNI DUYARLILIKLAR ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ellerinden geldiğince sağlık alanında vatandaşa destek olacaklarını söyleyen Kadir Serkan Tekin, “Her zaman vatandaşımızın yanındayız, her zaman Muğlalılar ile beraberiz, onların yaşaması muhtemel her türlü sıkıntıda her zaman elimizden geldiğince sağlık alanında destek olmaya hazırız. Nitekim geçtiğimiz günlerde Menteşe ilçemizde yeni açılan hastanede bir röntgen cihazının dedektörleri eksikti ve milyonlarca liralık bir röntgen cihazı çok sağlıklı çalışamıyordu. 32. Bölge Muğla eczacılar Odası Yönetimi olarak almış olduğumuz karar ile Menteşe’de tam faaliyetini gösteremeyen cihaza aldığımız dedektörlerle, cihazın halkımıza daha sağlıklı hizmet vermesini sağlamıştık. O günlerdeki bir görüşmemizde de Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimimiz Dr. Turhan Togan, hastanede de bir sıkıntı olduğunu, poliklinik katlarına çıkan merdivenin çok dar olduğunu, insanlarının iniş çıkışlarda birbirine temas etmek zorunda  kaldığını söylemişti. Gerçekten de hepimizin hastası olmuştur ve o merdivenlerdeki sıkıntıyı yaşamış, şahit olmuşuzdur. Bu olay sonrası yine yönetim kurulu olarak görüştük ve elimizdeki bütçe çerçevesinde oraya bir çelik merdiven yapılabileceğini öğrendik. Çünkü hastane içerisinde beton yapılar çok değiştirilemiyor. Daha sonra Muğla İl Sağlık Müdürümüz İskender beyle temasa geçtik. Başhekimimizin de talepleri doğrultusunda, oraya çelik konstrüksiyon merdiven sağladık. Diğer merdiven ile bütünlüğünü sağlamak amacıyla mermer döşenmesi gerekiyordu. Mermer döşemesi içinde Demircioğlu Mermerin sahibi Cavit Demircioğlu’nu aradım ve durumu anlattım. Sağolsun, hiç tereddüt etmeden kabul etti. Sonrasında döşeyecek bir usta gerekliydi. Sağolsun onun içinde Kıyanç İnşaatın sahibi Menaf bey yardımcı oldu. Hızlı bir şekilde işler tamamlandı ve merdiven hazır hale geldi. Herkes tarafından rahatça kullanılan bir merdivene hastanemiz sahip olmuş oldu. Eskiden iki kişinin yan yana zor geçtiği merdivenden suan 4-5 kişi yan yana rahatça kullanabilecek. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bizim bu bütçelere sahip olmamız konusunda her zaman desteklerini sağlamış olan Muğla 32. Bölge Muğla Eczacılar Odası, eczacılarına da teşekkür etmek istiyorum.  Bizim gibi olan tüm STK’lara örnek olmasını umuyoruz. Aynı duyarlılığı bekliyoruz. Biz vatandaşlarımızın için aynı duyarlılıklar çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından yapılan açıklamada ise “Muğla Eczacılar Odasına Teşekkür Ederiz. Kurumumuz Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde pandemi sürecinde de sunulan sağlık hizmetlerin kalitesinin arttırılması kapsamındaki çalışmalarımıza vermiş oldukları destekleri için Eczacılar Birliği Başkanı Ecz. Kadir Serkan TEKİN nezdinde tüm 32.Bölge Muğla Eczacılar Odası üyesi değerli dost ve paydaşlarımıza teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Bu haber toplam 620 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.