Eczacılar Odası'ndan Barış Pınarı Harekatı’na Destek

Eczacılar Odası'ndan Barış Pınarı Harekatı’na Destek
Neval ÇOLAK- Muğla Eczacılar Odası Başkanlığı tarafından, Suriye’nin Kuzeyindeki terör örgütlerine yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri’nin düzenlediği...

Neval ÇOLAK- Muğla Eczacılar Odası Başkanlığı tarafından, Suriye’nin Kuzeyindeki terör örgütlerine yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri’nin düzenlediği Barış Pınarı Harekâtı Operasyonu için lokma döküldü.

Eczacılar Odası'ndan Barış Pınarı Harekatı’na Destek

Muğla Eczacılar Odası Başkanlığı Barış Pınarı Harekatı’na destek olmak, tüm askerler ve şehitler için Menteşe Kurşunlu Camii Meydanı’nda lokma döktürdü. Muğla Eczacı Odası Yönetim Kurulu tarafından düzenlenen programa; Muğla Valisi Esengül Civelek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün,  Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, İl Müftüsü İbrahim Öcüt, Menteşe İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gürcan Özdilek, Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, MUTSO Başkanı Mustafa Ercan, Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kazım Alsan, İl ve İlçe Emniyet Mensupları, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

“Bizler Bu Mücadeleyi Sonuna Kadar Destekliyoruz”

Muğla Eczacılar Odası olarak, bizler bu mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz. Desteklediğimizi tüm dünyaya haykırıyoruz diyen Eczacılar Odası Başkanı K. Serkan Tekin; “Sınır ötesinde terörle mücadele adına, orada mücadele veren bütün askerlerimiz Türk Ordusu’nun en kısa zamanda muvaffak olup yurdumuza geri dönmesi ve hiç birinin burnunun dahi kanamadan orada muvaffak olması adına biz burada onlara desteğimizi haykırmak için bulunuyoruz. Bizlerin sadece onlara desteğimizi açıklamaktan öte asıl onlar çocuğunu, ailesini, her şeyini burada bırakıp, canlarını feda edip sınır ötesinde mücadele veriyorlar. Bizler bu mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz. Desteklediğimizi tüm dünyaya haykırıyoruz. Aynı zamanda Fransa maçında futbolcularımızın tamamen manevi duygularla, onlara destek adına yapmış olduğu o asker selamını da yapıyorum. Onlara selam olsun, dualarımız onlarla beraber.” Şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 412 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.