Eda Ece ile Buğrahan Tuncer çiftinden kızları ile ilk aile pozu

Eda Ece ile Buğrahan Tuncer çiftinden kızları ile ilk aile pozu
Oyuncu Eda Ece ile basketbolcu Buğrahan Tuncer anne-baba olmanın mutluluğunu yaşıyor. Eda Ece ile Buğrahan Tuncer çiftinin bir ay önce kız bebekleri olmuştu. Çift, kızlarına Mina İpek ile ilk pozlarını sosyal medyadan paylaştı.

2023'ün Haziran ayında evlenen oyuncu Eda Ece ile basketbolcu Buğrahan Tuncer, anne-baba olmanın mutluluğunu yaşıyor. Çift, kızlarına Mina İpek ismini vermişti.

Eda Ece kızının doğduğunu sosyal medya hesabından, "Mina İpek 04.04.2024 Mina'mız ay sonunu bekleyemedi aniden gelmeye karar verdi, kendisine çok özel bir gün de seçmiş oldu. Arayan soran yazan herkese çok teşekkür ederiz. Bu postu koymam bile 15 günümü aldı, artık 1 dakika boşum yok ama o her şeye değer. Ben şimdilik paralel evrendeyim, tekrar görüşene kadar hepinizi öpüyorum, güzel dileklerinize tekrar teşekkür ederiz en büyük mutluluklar sizin olsun!" diyerek duyurmuştu.

İlk kez çocuk sahibi olma sevincini yaşayan Eda Ece ile Buğrahan Tuncer, kızlarıyla birlikte ilk kez ailece dışarı çıktı.

'İLK KEZ DIŞARI ÇIKTIK'

Eda Ece ile Buğrahan Tuncer, kızlarıyla birlikte ilk kez ailece dışarı çıktı. Eda Ece sosyal medya hesabından "Ailece ilk kez dışarı çıktık. 1 ay..." paylaşımı yaptı.

screenshot-3.webp

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 305 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.